Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
bokken pastrami & Bastiaansen Blauwe geit
rode ui in balsamico – suikersla – dadel & sellerie – walnoot – peer – Cumberlandsaus
of
Sockeye zalm en heilbot uit eigen rokerij & salade van Bull’s blood  en tatsoi 
pickles van radijs & hakurei – hangop met fenegriek – sesam
of
Oeuf Florentine met asperge & sauce Hollandaise
artisjok in beurre noisette – jonge spinazie – glutenvrij brood
HOOFDGERECHT
gegrilde sukade steak Stroganoff
raapjes – snijbonen – oesterzwam – snijbiet quiche – aardappel & look stoemp
of
gebakken hele zeebaars (filet) & venusschelpjes
witlof – sugarsnaps – pitten & zaden rijst – saffraanjus
of
tempé pakora’s met lamsoren & edamame
pastinaak – pompoen – zoete aardappel gnocchi – witte sesam
NAGERECHT
Hollandse aardbeien Romanoff
vanille macaron – After Eight ganache – boerenyoghurt ijs
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
13,50
21,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met Coeur de Boeuf tomaat, Cevenne ui & Brie de Meau
venkel – zoete aardappel
9,75
grijze garnaaltjes, gestoomde makreel & gefrituurde spiering
verse Hollandse garnalen (ongepeld) – komkommer – toast – citroenmayonaise
9,75
plankje charcuterie voor twee
gedroogde worst – dry aged biefstuk – huisgemaakte truffelsaucijs – geroosterd buikspek                                                    piccalilly – cornichon – zilverui – toast & boter
16,75
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
creuses 6 of 12 stuks
18,50
35,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

waterkerssoep & snoekbaars  7,50
gazpacho van tomaat, komkommer en paprika met Burrata, papaya & baslicumolie 8,50
KLASSIEKERS
Confit de canard & gekonfijte citroen
Barbarie eend – tuinbonen – prei – parelgort – gevogeltejus
19,50
salade van bindsla, ei, ansjovis & parmezaan                                                                                                                 zonder of met verse gegrilde sardines 9,75 /  15,00
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
Dry aged entrecôte & sauce Béarnaise
gerijpt Hollands rund van Clara (melkkoe) – boksoi – tomaat – bospeen – champignon – Charlotte aardappel
27,50
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,75
gemengde salade 3,75
brood & gezouten boter 3,00
DESSERT
Hollandse aardbeien Romanoff
vanille macaron – After Eight ganache – boerenyoghurt ijs
9,00
sticky toffee & wilde perzik
chocolade sorbet – caramelsaus
9,00
lemon custard meringue & bosvruchten compôte
bloedsinaasappelsorbet
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
7,50
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,00