Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
tartaar van huisgerookte makreel & salade van Hollandse garnalen en Granny Smith
kropsla – avocado – bietjes – mierikswortel – citrus
of
kalfsentrecôte van de BBQ & krokante zwezerik
tatsoi – knolselderij – amandel – sinaasappel – sesam
of
geroosterde groenten & Jack fruit nuggets
shiitake – zijdentofu flan – doperwtencrème – Béarnaise
HOOFDGERECHT
Groenlandse heilbot & daslook
venkel & pernod – oerwortel – riso venere – venusschelpjes – saffraansaus
of
lamsfilet en ragoût van lamsbout & laurierjus
Limburgse asperges – zeeaster – mini Rozeval & rozemarijn
of
Limburgse asperges & truffelomelet
krieltjes & room – peterselie – jus van gerookte boter & nootmuskaat
NAGERECHT
Hollandse Lambada aardbeien & macaron
pure chocolade ijs – Romanoff saus
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,00
14,00
22,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met pompoen, zoete ui & Thybo kaas
kikkererwtenpasta – champignons – veldsla – geroosterde tuinbonen
9,75
visplankje met Sockeye zalm, forel rillette, gerookte mosseltjes & Hollandse garnalen kroketje
toast – citroenmayonaise
15,00
Utrechtse charcuterie & piccalilly
dry aged beef van Clara – ossenworst – runderlever – pekelvlees – Vocking worst – cornichon – toast
15,00
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Fines Claires 6 of 12 stuks
19,50
36,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

libanees brood met bietenhumus, pompoenpitolie & Vintage Cheddar  6,75
aspergesoep met pompernikkel, kaascrème & nootmuskaat 7,50
KLASSIEKERS
kalfslever met bloedworst, appel & vijgenbrood
tuinbonen – spek – balsamico – aligot – Calvados
19,50
Hollandse eendenborst & sjalottensaus
boterraap – sugar snaps – spitskool – gésiers – Charlotte aardappel
19,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,00
tournedos & sauce Périgord
romanesco – haricots vert – asperge – Pommes Paolo – truffel
25,00
halve kreeft Béarnaise & frieten
salade – tomatensalsa
29,50
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,00
salade met tomaat, lente-ui, yoghurt, munt & limoen 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
yoghurt-limoen taart & limoncello-ijs 
lemon curd – amandel – chocolade
9,00
Hollandse Lambada aardbeien & macaron
pure chocolade ijs – Romanoff saus
9,00
Sticky Toffee & ananas van de BBQ
karamel-roomijs
9,00
Sgroppino
citroensorbet – wodka – cava
8,25
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25