Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
licht gerookte dry aged entrecote van Clara
suikersla – raapjes – tomaat – edamame boontjes – soja – sesam
of
gegrilde sardine(filet)s met geplukte makreel & kimchi
spitskool – radijs in zoetzuur – paprika – komkommer-munt ijs
of
aubergine beignet & salade van bietjes en quinoa
tuinkers – gegrilde haloumi – amandel – sinaasappel – lavas
HOOFDGERECHT
Veluwse eendenborst & rillette van de bout
savooiekool – couscous à la Caponata – gekonfijte ui – rode port
of
zeebaars & gestoofde Hollandse kokkels
wilde spinazie – wortel in honing – riso venere nero – witte wijn – kervel
of
gegaarde artisjok met kikkererwten & tuinbonen
tomaat – kappertjes – rozemarijn – zoete peulen limoensaus
NAGERECHT
frambozensoep & verse munt
rood zomerfruit – yoghurtijs
of
3 kazen
roggebrood – crackers – Twisted Jams abrikoos-vlierbloesem chutney
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
12,00
20,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met zoete paprika, knolselderij & gegrilde peer
pecannoten – Bastiaansen blauwe geitenkaas – stroop van honing en Trebbiano
9,75
gerookte mosselen
mieriksworteldip 100 gram
7,50
plankje Sockeye zalm uit eigen rokerij
toast – zoetzure bietjes – savora mayonaise                          100 gram
8,75
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
creuses 6 of 12 stuks
17,50
32,50
petit gris slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

8,75

plankje paardenworst en prépare & zoetzuur   9,75
brood & boter 2,75
KLASSIEKERS
kalfsterrine ‘van kop tot staart’ & cranberry
kalfswang, -tong, -lever, -zwezerik en kalfsnier – peer – suikerbrood – madeira
15,00
aardappel-waterkerssoep & gerookte paling (Alblasserwaard) 8,25
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van Nederlandse melkkoe Clara
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
tournedos van Iers rund & Bordelaise saus
Opperdoezer Ronde – look – snijbiet – mais – bloemkool in curry
25,00
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,25
gemengde salade 3,25
brood & gezouten boter 2,75
DESSERT
vanille macaron & bramenmousse
gepoft graan – pistachesaus – gin & tonic ijs
9,00
gegrilde wilde perzik & chocolade
sabayon van marsala & vlierbloesem
witte chocola – noten – ijs van pure chocola
9,00
frambozensoep & verse munt
rood zomerfruit – yoghurtijs
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
7,50
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen v.a 3,00