Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
snoekbaars ceviche met tabouleh & radijs
tijgermelk – koriander – labneh – granaatappel – mierikswortel
of
runderstaartstuk met kalfstong & shiitake
peertje ‘buisman’ – kropsla – ui – sauce gribiche
of
tofu beignets, artisjok crème & koningsboleet
pastinaak – wortel – sesam – Tomasu sojasaus uit Rotterdam
HOOFDGERECHT
rogvleugel, op de graat gebakken & roodlof
riz pilaf & inktvis – venkel – kappertjes – limoen-peterseliesaus
of
gerijpte runderentrecôte met aligote & cevenne ui
witlof – pompoenquiche – Tomme de Savoie – knoflook – madeirasaus
of
English Pie met portabello & kikkererwtencrème
tempeh – snijbiet – mais – peterseliewortel – zwarte linzen – morillesaus
NAGERECHT
arretjescake & kardemom-vanille ijs
chocolademousse – steranijs – bramenconfituur
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,00
14,00
22,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met pompoen, zoete ui & Goudse kaas
kikkererwtenpasta – champignons – veldsla – geroosterde tuinbonen
9,75
visplankje met Sockeye zalm, forel rillette, gerookte mosseltjes & Hollandse garnalen kroketje
toast – citroenmayonaise
15,00
Utrechtse charcuterie & piccalilly
dry aged beef van Clara – ossenworst – runderlever – pekelvlees – truffelsaucijs – cornichon – toast
15,00
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Creuses 6 of 12 stuks
19,50
36,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

libanees brood met bietenhumus, pompoenpitolie & Vintage Cheddar  6,75
aardappel-truffelsoep met prei & profiterole 8,00
KLASSIEKERS
kalfsniertjes & gekarameliseerde knolselderij
geroosterde krentewegge – kalfsjus
12,50
biologisch haantje in pancetta & Bonne Femme
kriel – rozemarijn – zilverui – wortel – gevogelte-citroenjus
19,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,00
lamsfilet met lamsragoût & dadeljam
rucolastoemp – bimi – spitskool & Raz el Hanout – laurierjus
22,50
halve kreeft Béarnaise & frieten
salade – tomatensalsa
29,50
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,00
salade van kropsla, knolselderij, sinaasappel, venkelzaad & moscato-azijn 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
yoghurt-gember taart & marmelade
granola – gezouten karamel ijs
9,00
bitterkoekjespudding & sabayon
geconfijt fruit – sabayon met Van Wees bitterkoekjes likeur
9,00
arretjescake & kardemom-vanille ijs
chocolademousse – steranijs – bramenconfituur
9,00
Citron Givré
citroengranité – wodka – munt
6,00
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,00