Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
bokken pastrami & Bastiaansen Charmeux au Chèvre
zomerbiet – bleekselderij – doperwt – abrikoos – amandel – citrus-portdressing
of
Sockeye zalm en heilbot uit eigen rokerij & veldkomkommer sorbet
Bull’s Blood – radijs – rettich – hangop met fenegriek – Bergamot
of
Oeuf Florentine met artisjok & sauce Béarnaise
groene asperge – jonge spinazie – Koningsboleet – freekeh
HOOFDGERECHT
gegrilde sukade steak Stroganoff
koolrabi – snijbonen – anijschampignons – snijbiet quiche – aardappel & look stoemp
of
gebakken hele zeebaars (filet) & venusschelpjes
witlof in bietensap – peulen – pitten & zaden rijst – saffraanjus
of
tempé pakora’s met lamsoren & edamame
pastinaak – pompoen – gnocchi van bataat – witte sesam
NAGERECHT
Hollandse aardbeien Romanoff
vanille macaron – After Eight ganache – boerenyoghurt ijs
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
13,50
21,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met Coeur de Boeuf tomaat, Cevenne ui & Brie de Meau
venkel – zoete aardappel
9,75
grijze garnaaltjes, gestoomde makreel & gefrituurde spiering
verse Hollandse garnalen (ongepeld) – komkommer – toast – citroenmayonaise
9,75
plankje charcuterie voor twee
gedroogde worst – dry aged biefstuk – huisgemaakte truffelsaucijs – geroosterd buikspek                                                    piccalilly – cornichon – zilverui – toast & boter
16,75
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Fines Claires 6 of 12 stuks
18,50
35,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

waterkerssoep met doperwt, hazelnoot & citroen-hangop  7,50
gazpacho van tomaat, komkommer en paprika met Burrata, papaya & baslicumolie 8,50
KLASSIEKERS
Confit de canard & gekonfijte citroen
Barbarie eend – tuinbonen – prei – parelgort – gevogeltejus
19,50
salade van bindsla, ei, ansjovis & parmezaan                                                                                                                 zonder of met verse gegrilde sardines 9,75 /  15,00
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
Tournedos van Ierse premium ossenhaas
boksoi – champignon & zwarte knoflook – tomaat – wortel – Rozeval aardappel – Bourbon saus
27,50
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,75
gemengde salade 3,75
brood & gezouten boter 3,00
DESSERT
Hollandse aardbeien Romanoff
vanille macaron – After Eight ganache – boerenyoghurt ijs
9,00
sticky toffee & wilde perzik
chocolade sorbet – caramelsaus
9,00
lemon custard meringue & bosvruchten compôte
bloedsinaasappelsorbet
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
7,50
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,00