Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
dry aged beef & gebakken cantharellen
quinoa salade – wafel van zoete aardappel – kweepeer chutney – balsamicostroop
of
Sockeye zalm & brandade van gerookte haring
biet – ingelegde tulpenknolletjes – bergamot dressing
of
aardpeer-couscous salade & eekhoorntjesbrood
suikersla – falafel van kikkererwten – Hollandaisesaus
HOOFDGERECHT
hertenbiefstuk & hertenwang gekonfijt in bokbier
bospaddestoelen – spruitje – bacon – kastanjepuree – stoofpeertje – Utrechtse peperkoeksaus
of
Hollandse snoekbaars & grijze garnaaltjes
venkel in pernod – bospeen – rode rijst – schaaldierenjus
of
courgettebloem met fenegriek, ricotta & Jackfruit
sugar snaps – pastinaak – madrascurry – bietenrisotto – geroosterde tuinboon
NAGERECHT
hemelse modder & sinaasappelsorbet
gemarineerde sinaasappel – brownie
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
13,50
21,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met baba ganoush, vijg, gestoofde peer & Lazulli
edamame – rode ui – rucola – pecannoot – blauwflora kaas van Oudwijk
9,75
grijze garnaaltjes, makreel rillette & huisgerookte haring & mosseltjes
verse Hollandse garnalen (ongepeld) – bietjes – toast – citroenmayonaise
13,50
plankje Hollands wild voor twee
gans & hert uit eigen rokerij – coppa van wildzwijn – zuurkoolkroketje – wildpaté – reuzel – wildsaucijs – kweepeer – toast & boter
17,50
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Creuses 6 of 12 stuks
18,50
35,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

rode linzensoep met geitenkaas, kokos & patisson  6,75
wentelteefje met mousse van biologische eendenlever met Pata Negra & appel chutney 9,75
KLASSIEKERS
wildsoep & gerookte duif
gepofte kastanje – oesterzwam
8,25
rouleau van haas, konijn & pancetta
boudin noir – appel – boerenkoolstamppotje – boerenmeisjes
19,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
tournedos van Ierse premium ossenhaas
bimi – gecarameliseerde witlof – Rozeval aardappel – truffeljus
27,50
wilde eend & bramensaus
rucolastoemp – pompoen – pastinaak – fenegriek
22,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,75
gemengde salade 3,75
brood & gezouten boter 3,00
DESSERT
pecannoten-cranberry taart & winterfruit
peer – pruim – abrikoos – notensabayon
9,00
hemelse modder & sinaasappelsorbet
gemarineerde sinaasappel – brownie
9,00
Bread and Butter pudding & rum-rozijnenijs
custard met kardemom & steranijs – gedroogde appel
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
8,00
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,00