Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
tartaar van Hollandse nieuwe haring met radijs, bosui & spekbokking-crème
krulsla – chioggia – gember – mierikswortel – viking toast – piccalilly dressing
of
dry aged beef met watermeloen & Tomasu
Romaanse sla – quinoa & artisjok – tomatensalsa – koningszwam – gefermenteerde soja van BoerBakkerbert
of
geroosterde oerbiet, kouseband & verse artisjok
groene asperge – puntpaprika – sla – gepocheerd ei – lavas
HOOFDGERECHT
hele zeebaars (filet) & citroen-garnalen risotto
tomaat – koolrabi – peulen – bloemkool – pastis saus
of
tournedos & gekarameliseerde witlof
bimi – oesterzwam – Quiche Lorraine – Bourbon saus
of
kikkererwt-karnemelk beignet & kaas crumble
doperwt – freekeh – munt – dadel – peen, pompoen & courgette van de BBQ – harissa saus
NAGERECHT
meloensoep & vers fruit
vanille hangop – munt – meringue
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,00
14,00
22,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met gegrilde courgette, zoete ui & Scamorza kaas
artisjok crème – kikkererwt – tatsoi – olijfolie – gerookte amandel
9,75
visplankje met Sockeye zalm, forel rillette, gerookte mosseltjes & Hollandse garnalen kroketje
toast – citroenmayonaise
15,00
Utrechtse charcuterie & savora mayonaise
Gaastlander ham – runderlever – pekelvlees – Van Beek paardenrookworst – Vocking worst – cornichon – toast
15,00
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Fines Claires 6 of 12 stuks
19,50
36,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

libanees brood met bietenhumus, pompoenpitolie & Vintage Cheddar  6,75
waterkers-mosselsoep & kaasstengel  7,50
KLASSIEKERS
lamsfilet in groene kruiden & olijven ijs
kartoffelsalade – ahornsiroop
14,50
wilde Sockeye zalm met edamame boontjes, Hollandse garnalen & sushirijst
little gem – radijs – rettich – hennepzaad – komkommer – sesam – wasabi
17,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,00
hele zeetong (Noordzee) & boterjus
Opperdoezer Rondespinazie – venkel – peen – citroen – peterselie
dagprijs
Confit de Canard & gevogelte-sinaasappeljus

sugar snaps – pastinaak – parelgort – paddestoelen

19,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,25
salade met tomaat, lente-ui, yoghurt, munt & limoen 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
caramel-shortcake & gegrilde perzik 
crumble – boerenmeisjes – ijs van vanille, steranijs & kardemom
9,00
meloensoep & vers fruit
vanille hangop – munt – meringue
9,00
clafoutis & verse kersen
kersenmousse – sorbet van cassis & Bessie van het Messie
9,00
Sgroppino
citroensorbet – wodka – cava
8,25
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25