Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
dry aged biefstuk & kalfswang-knolselderij crème
rucola – geroosterde tuinbonen – Jersey kaas – truffeldressing
of
King Fish & tartaar van wilde Sockeye zalm 
zeewier – quinoa – tuinkers – radijs – Bloody Mary – bergamot
of
salade van artisjokhart & couscous
geroosterde paprika mousse – koningszwam – falafel – kwartelei – harissasaus
HOOFDGERECHT
‘Beter Leven’ kalfsentrecote & kalfs-truffelsaucijsje
bonenstoof – shiitake – Hasselback aardappel – morillesaus
of
heilbotfilet & bitterbal van Noordzeekrab
edamame – peulen – koolrabi – venkel – lavas
of
madras curry & seizoensgroenten
savooiekool – tofu – aardpeer – macadamia – bietenrisotto
NAGERECHT
hazelnootschuim-pralinétaartje & pistachesaus
Doyenné du Comice peer – bokkenpootjes ijs
of
3 kazen
toast – Twisted Jams tomatenjam
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
12,50
21,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met geroosterde puntpaprika, Cevenne ui & Brie de Meau
venkel – zoete aardappel
9,75
grijze garnaaltjes, gestoomde makreel & gefrituurde spiering
verse Hollandse garnalen (ongepeld) – komkommer – toast – citroenmayonaise
9,75
plankje charcuterie voor twee
gedroogde worst – ham – huisgemaakte leverworst – geroosterd buikspek – piccalilly – cornichon – zilverui – toast & boter
16,75
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
creuses 6 of 12 stuks
18,50
35,00
petit gris slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

8,75

pittige linzensoep met tomaat, kokos, geitenkaas wontons & saffraan   7,75
Hollandse garnalen cocktail met grapefruit & little gem 12,50
KLASSIEKERS
hele Noordzeetong à la meunière
kriel – bospeen – citroenboter
dagprijs
gebakken kalfslever & Granny Smith chutney

gerookte bacon – toast – gefrituurde uiring – Madeirasaus

22,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
tournedos van Iers rund & sjalottensaus
zoete ui met crème van pastinaak & Oudwijker Fiore – Rozeval-preitaart
25,00
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,75
gemengde salade 3,75
brood & gezouten boter 3,00
DESSERT
Crêpe Suzette & sinaasappel
bloedsinaasappelsorbet – Grand Marnier
9,00
tompouce van kwark & passievrucht
vers fruit – chocolademousse – mangosaus
9,00
hazelnootschuim-pralinétaartje
Doyenne du Comice peer – pistachesaus – bokkenpootjes ijs
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
7,50
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams tomatenjam v.a 3,00