Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
hertenham uit eigen rokerij, verse pruim & kroketje van hertenprocureur
shiitake chips – pastinaakcrème – krulsla – veenbessen
of
wilde Sockeye zalm & brandade
opgelegde groentjes – radijs – brioche – zeewierboter – savora
of
kimchi & champignons in bierbeslag
gerookte biet & geitenhangop – spread van veldkomkommer, Cevenne ui & ajvar
HOOFDGERECHT
gebraden fazantfilet en -saucijs & zuurkoolterrine
kastanjepuree – appel-calvadoschutney – mosterd – kaantjes
of
Noordzee kabeljauwfilet & jonge prei stoemp
inktvis & zeevruchten – sud ’n sol tomaat – olijf – kapper – mais – oerwortel – platte peterselie saus
of
fleur de courgette met truffelricotta & parmezaan
romige arboriorijst – bospaddestoelen – schorseneer – topinamboersaus
NAGERECHT
banaan-chocolade eclair & gezouten karamel
bokkenpootjes ijs
of
3 kazen
rozijnen & vijgenbrood – Twisted Jams perenchutney
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 37,00
12,50
20,00
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met witlof, bataat & Petit Doruvael
pastinaak – lievevrouwebedstro – sinaasappel – rucola – balsamico
9,75
grijze garnaaltjes, alikruiken & makreelrillette
verse Hollandse garnalen (ongepeld) – citroenmayonaise – crostini
9,75
plankje wild uit de streek
ganzenham – reepaté – hertenham uit eigen rokerij – rillette van konijn – gekonfijte ui – preiselbeeren – rozijnen-vijgenbrood
13,50
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
creuses 6 of 12 stuks
18,50
35,00
petit gris slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

8,75

krachtige wildsoep met hertenfilet & eekhoorntjesbrood   8,75
brood & boter 2,75
KLASSIEKERS
hele Noordzeetong à la meunière
kriel – bospeen – citroenboter
dagprijs
Hollandse wilde eend & balkenbrij van gésiers

borstfilet – spruitjesstoemp – stoofpeer – bramenshake – laurierjus

22,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van Nederlandse melkkoe Clara
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
tournedos van Iers rund & truffeljus
Charlotte aardappel – groentenquiche – romanesco
25,00
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,50
gemengde salade 3,50
brood & gezouten boter 2,75
DESSERT
sticky toffee & amandelmelk-ijs
verse ananas – warme caramelsaus
9,00
key lime pie & bosvruchten sorbet
vanille hangop
9,00
banaan-chocolade eclair & gezouten karamel
bokkenpootjes ijs
9,00
scroppino
citroensorbet – prosecco – wodka
7,50
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met vijgenbrood & Twisted jams perenchutney v.a 3,00