Lunch

 

BOTERHAMMEN
croque monsieur of croque madame
toast – bechamel – ham & kaas of ham, kaas & ei
6,00 / 7,00
boerenbrood & Polderboerke kaas
mosterd – sla
7,00
plankje wilde Sockeye zalm uit eigen rokerij
toast – gerookte bietjes – savora mayonaise 
8,75/100 gram
American pancake met banaan & esdoornsiroop 5,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten
9,75
11,75
boerenomelet
brood & boter
9,75
hamburger van Black Angus & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
12,50
biologische yoghurt met granola & Twisted Jam 6,00
SOEPEN
krachtige wildsoep & eekhoorntjesbrood
hertenfilet – parelgort
8,75
kreeftenbisque
Hollandse garnaaltjes
7,75
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
Creuses
18,50
steak tartare van Hollands rund (melkkoe Clara) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
salade van paddestoelen & pompoen
kimchi – kikkererwten – platte peterselie dressing – brood & boter
12,75
flammkuchen met witlof, bataat & Petit Doruvael
pastinaak – lievevrouwebedstro – sinaasappel – balsamico
9,75
tournedos & truffeljus
Iers rund – Charlotte aardappel – groentenquiche – Romanesco
25,00
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 9,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,50
gemengde salade 3,50
brood & gezouten boter 2,75
LUNCHMENU
kreeftenbisque & Hollandse garnaaltjes
gebraden fazantfilet en -saucijs & zuurkoolterrine
kastanjepuree – appel-calvadoschutney – mosterd – kaantjes
banaan chocolade eclair & gezouten karamel
bokkenpootjes ijs
2 gangen
3 gangen
25,00
32,50