Lunch

 

BOTERHAMMEN
croque monsieur of croque madame
toast – bechamel – ham & kaas of ham, kaas & ei
6,00 / 7,00
boerenbrood & Polderboerke kaas
mosterd – sla
7,00
plankje wilde Sockeye zalm uit eigen rokerij
toast – zoetzure bietjes – savora mayonaise 
8,75/100 gram
American pancake met banaan & esdoornsiroop 5,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten
9,75
11,75
boerenomelet
brood & boter
9,75
hamburger van Black Angus & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
12,50
biologische yoghurt met granola & Twisted Jam 6,00
SOEPEN
aardappel-waterkerssoep & gerookte paling
duurzame paling uit de Alblasserwaard
8,25
kreeftenbisque
Hollandse garnaaltjes
7,75
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
Creuses
17,50
steak tartare van Hollands rund (melkkoe Clara) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
salade van kikkererwten & kimchi
spitskool – bietjes – amandel – sinaasappel zaden – dressing van lavas
12,50
flammkuchen zoete paprika, knolselderij & gegrilde peer
pecannoten – Bastiaansen blauwe geitenkaas stroop van honing en Trebbiano
9,75
tournedos & Bordelaisesaus
Iers rund – Opperdoezer Ronde – look snijbiet – mais – bloemkool in curry
25,00
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 9,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,25
gemengde salade 3,25
brood & gezouten boter 2,75
LUNCHMENU
kreeftenbisque & Hollandse garnaaltjes
Veluwse eendenborst & rillette van de bout
savooiekool – gekonfijte ui – rode port
frambozensoep & verse munt
rood zomerfruit – yoghurtijs
2 gangen
3 gangen
25,00
32,50