Lunch

 

BOTERHAMMEN
croque monsieur of croque madame
toast – bechamel – ham & kaas of ham, kaas & ei
6,00 / 7,00
boerenbrood & Polderboerke kaas
mosterd – sla
7,00
plankje wilde Sockeye zalm uit eigen rokerij
vikingbrood – chutney van Amsterdamse ui 
8,75/100 gram
American pancake met banaan & esdoornsiroop 5,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten
9,75
11,75
boerenomelet
brood & boter
9,75
hamburger van Black Angus & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
12,50
biologische yoghurt met granola & Twisted Jam 6,00
SOEPEN
uiensoep & Goudse boerenkaas
groentebouillon – croutons
7,00
kreeftenbisque
Hollandse garnaaltjes
7,75
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
Creuses
17,50
steak tartare van Hollands rund (melkkoe Clara) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
salade van kikkererwten, linzen  & pompoen
kropsla – pastinaak – zaden & pitten – geroosterde paprika dressing
12,50
flammkuchen met harissa & overjarige Goudse
Coeur de boeuf tomaat – artsjok – paksoi – kaas van fam. Onderwater
9,75
tournedos & truffeljus
Iers rund – champignons – cannellinibonen & snijbonen – rucola-aardappelstoempje
25,00
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 9,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,25
gemengde salade 3,25
brood & gezouten boter 2,75
LUNCHMENU
aspergesoep & geschaafde eierdooier
Vitender kalfsentrecôte & jus van morieljes
zeeaster – edamame – raapstelenpuree
lemon curd taart & ananas
verse ananas in rum & bruine suiker – yoghurtijs – kokos
2 gangen
3 gangen
25,00
32,50