Lunch

 

BOTERHAMMEN
boterham bietenhummus & Vintage cheddar 
boerenbrood – pompoenpitten – pompoenpitolie
7,50
boterham halfom
pekelvlees – runderlever – cornichon – savora mayonaise
8,75
roerei met spinazie, artisjok & kappertjes
met gerookte wilde zalm + 3,75
9,75
kinderboterham met (bio) hagelslag 3,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten + 2,75
10,75
boterham Dry Aged beef
boerenbrood – veldsla – piccalilly
9,75
burger van Hollands rund van Clara & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
14,50
zeegroenten-linzenburger & sauce gribiche
cornichon – kappertje – ei – peterselie – kervel – dragon  met frieten + 2,75
11,00
bananenbrood met geslagen room & esdoornsiroop 4,50
SOEPEN
aardappel-truffelsoep 
profiterole – prei
8,00
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
Creuses
19,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
flammkuchen met pompoen, zoete ui & Goudse kaas
kikkererwtenpasta – champignons – veldsla – geroosterde tuinbonen
9,75
visplankje met Sockeye zalm & rillette van forel
gerookte mosseltjes – citroenmayonaise – toast
12,00
halve kreeft Béarnaise & frieten
salade – tomatensalsa
29,50
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 11,00
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,00
salade van kropsla, knolselderij, sinaasappel, venkelzaad & moscato-azijn 4,25
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU
coquilles met doperwtencrème, tabouleh & citrusvinaigrette
tournedos & madeirasaus
witlof – aligot met Tomme de Savoie – Cevenne ui
arretjescake & kardemom-vanille ijs
chocolademousse – steranijs – bramenconfituur
2 gangen
3 gangen
27,50
35,00