Lunch

 

BOTERHAMMEN
croque monsieur of croque madame
toast – bechamel – ham & kaas of ham, kaas & ei
6,00 / 7,00
boerenbrood & Polderboerke kaas
mosterd – sla
7,00
plankje wilde Sockeye zalm uit eigen rokerij
toast – gerookte bietjes – savora mayonaise 
8,75/100 gram
American pancake met banaan & esdoornsiroop 5,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten
9,75
11,75
boerenomelet
brood & boter
9,75
hamburger van Black Angus & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
12,50
boerenbrood met huisgemaakte leverworst & piccalilly 7,75
SOEPEN
pittige linzensoep & saffraan
tomaat – kokos – wontons & geitenkaas – hazelnoot
7,50
kreeftenbisque
Hollandse garnaaltjes
7,75
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
Creuses
18,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
salade van artisjok & couscous
koningszwam – falafel – paprika mousse – kwartelei – harissasaus
12,50
flammkuchen met venkel, Cevenne ui & Brie de Meaux
geroosterde puntpaprika – zoete aardappel
9,75
tournedos van Iers rund & Rozeval-preitaart
zoete ui met crème van pastinaak & Oudwijker Fiore – sjalottensaus
25,00
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 9,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 3,75
gemengde salade 3,75
brood & gezouten boter 3,00
LUNCHMENU
kreeftenbisque & Hollandse garnaaltjes
‘Beter Leven’ kalfsentrecote & morillejus
bonenstoof – shiitake – Hasselback aardappel
hazelnootschuim-pralinétaartje & pistachesaus
Doyenné du Comice peer – bokkenpootjes ijs
2 gangen
3 gangen
25,00
32,50