Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
Black Angus staartstuk & Brussels lof salade
kropsla – gegrilde abrikoos – stroop van Maury
of
gegrilde coquille met salade van makreel & zeeaster
doperwtencrème – radijs – bietjes – sla – Indische kers – Hollandaise saus
of
pokébowl met edamame, zeewier & komkommerijs
sushirijst – tomaat – avocado – wortel – kikkererwt
HOOFDGERECHT
confit de canard & sinaasappeljus
Veluwse eend – gekonfijte sinaasappel – walnoot – parelgort – savooiekool & Ras el hanout – boksoi
of
rogvleugel met gefrituurde kappertjes & verjus
zoete aardappel Hasselback & mierikswortelcrème – bospeen – tomaat – prei – asperge
of
knolselderijsteak van de BBQ & choronsaus
geroosterde oerwortels – pastinaak – dadel- freekeh – ricotta met spinazie & fenegriek
NAGERECHT
aardbeien gemarineerd in vlierbloesem & rabarbermousse 
aardbeienmacaron – roomijs met kardemom & steranijs – pistache saus
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,75
14,50
22,75
9,00
APPETIZERS
gazpacho & mozzarella
basilicum
7,50
visplank 
tomaatje gevuld met Hollandse garnalen – huisgerookte wilde Sockeye zalm – rillette van forel – gerookte mosseltjes – citroenmayonaise – brood
16,50
Goesting charcuterie
dry aged beef van Clara – eendenrillette – ossenworst Gaasterland ham – cornichons – piccalilly – knoflooktoast
15,00
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 18,50
35,00
libanees brood met bieten hummus, cheddar & pompoenpitolie  6,75
KLASSIEKERS
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
27,50
Salade Goesting met of zonder verse gegrilde sardines
Romaanse sla – lenteui – Coeur de boeuf tomaat – ei  knoflookcrouton – Parmezaan – bieslook
12,50/18,50
Tournedos & aligot puree
prime beef tournedos – snijboontjes – witte boontjes – quiche lorraine  – jus van gefermenteerde knoflook 
27,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade met tomaat, kikkererwt, paprika, lente ui, yoghurt & munt 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
aardbeien gemarineerd in vlierbloesem & rabarbermousse
aardbeienmacaron – roomijs met kardemom en steranijs – pistache saus
9,00
lemon cheesecake met perzik & limoncello sorbet
gegrilde wilde perzik
9,00
Espresso Martini
Boot koffie – wodka – crème de Mocca van Van Wees
9,75
Sgroppino
citroensorbet – wodka – cava
8,50
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25