Diner
WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU keuze uit vis, vlees of vegetarisch |
|
VOORGERECHT | |
huisgerookte zeebaars en Sockeye zalm & gefrituurde octopus edamame – sushirijst – zeewier – rettich – furikake – yuzu of gerijpte runderbavette & Belper Knolle bulgur – zuidvruchten – amandel – truffeldressing of pompoenwafel & salade Caprese buffelmozzarella – pommodori – rucola – balsamico |
|
HOOFDGERECHT | |
skreifilet met gegratineerde petoncle & saffraan gestoofde prei – boksoi – riso venere – ingelegde tomaat of Vitender kalfsentrecote & rendang van kalfswang Quiche Lorraine – witlof – bimi – kalfsjus met whisky & salie of gecarameliseerde knolselderij met sticky tempeh & choronsaus crème van doperwt & zeewier – parelgort – pie van oesterzwam & aardpeer |
|
NAGERECHT | |
Pêche Melba & mascarponetaart pepocheerde verse perzik – vanilleijs – frambozenchutney – amandel of 3 kazen notenbrood – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams |
|
3 gangenmenu los voorgerecht los hoofdgerecht los nagerecht |
45,00 16,00 27,00 9,25 |
APPETIZERS | |
Cas & Kas bitterballen met aardappelslaatje & truffelmayonaise vegan dé plantbase bitterbal uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel |
8,75 |
visplank Royale terrine van vis & krab – rillette van forel – Hollandse garnalen – Noordzee viskrokantje & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm – garnalenkroket – citroenmayonaise – crostini |
22,50 |
charcuterie dry aged beef – ossenworst – eendenrillette – fuet – licht gerookte biefstuk – zwamcijsje- rode uienchutney – brood & boter |
21,50 |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks | 19,50 36,50 |
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter | 12,00 |
pastinaak-aardpeersoep met tofu & pompoenitolie vegetarisch | 8,25 |
krachtige ossenstaartsoep & madeira |
9,50 |
volkoren pita & Baba Ganoush vegan | 6,75 |
KLASSIEKERS | |
gebakken kalfslever met spek & ui pommes dauphines – schorseneer – bospeen – port |
22,50 |
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan Utrechtse oesterzwammen – tuinbonen – chinese kool & kokos – Roseval aardappel |
26,50 |
steak tartare & gepocheerd scharreleitje klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine Klein/Groot |
12,50 19,75 |
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis |
27,50 |
hele zeetong gebakken in roomboter 500-600 gram – duurzame kweek – witte druiven – bospeen – kriel in de schil – peterselie – citroen | 42,50 |
Tournedos Rossini & sauce Bordelaise truffel – paddenstoel – haricots verts – sugar snaps – rucolastoemp |
28,00 |
demi-poussin gevuld met kalfsmousseline
biologische kip – pancetta – asperge – aardappel – fenegriek – gevogeltejus |
19,75 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,75 |
frisse salade met ingelegde rettich, komkommer, tomaat, bietjes & kruidenolie |
4,50 |
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel | 4,50 |
DESSERT | |
Pêche Melba & mascarponetaart gepocheerde verse perzik – frambozenchutney – vanilleijs |
9,25 |
hazelnootschuimtaartje & mousse van Espresso Martini caramel-zeezoutijs – espressostroop |
9,25 |
tompouce met chocolademousse, custard & passievruchtensorbet |
9,25 |
Sgroppino of Espresso Martini |
8,75 /9,75 |
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams | v.a 4,00 |