Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
bloemkool in tempura & salade van rucola, watermeloen en munt
kurkuma – feta – balsamicostroop – pijnboompit
of
bonbon van Sockeye zalm & grijze garnaaltjes  
salade van garnalen, appel & selderij – bergamotdressing – zeesla-poeder
of
salade huisgerookte eendenborst & sinaasappel
knolselderij – nectarine – amandel – frambozendressing
HOOFDGERECHT
roodbaarsfilet met venusschelpen, daslook & ansjovisboter
tagliatelle – wortel – edamame – saus van daslook
of
gegrilde tournedos met rode uienchutney & bordelaisesaus
meiknol – snijboon – Pommes Anna
of
paella met kousenband & lamsoor vegan
saffraanrijst – doperwt – tomaat – paprika – plantbased ‘kip’ – no bacon – zeewier
NAGERECHT
rood fuit soep & citroensorbet 
aardbei – framboos – bessen
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,75
14,50
22,75
9,00
APPETIZERS
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise vegan
Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – (vegan) mayonaise – savora
7,50
visplank 
makreelrillette – huisgerookte wilde Sockeye zalm – Yellowfin tonijn met wasabicrum & sojasaus  – garnalenkroket – citroenmayonaise – crostini
18,50
charcuterie lokaal
Dry Aged beef (vlees van Clara) – venkelworst – gerookte hertenham  – eendenrillette – huisgerookte eendenborst – frambozenchutney – cornichons – crostini
18,50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 18,50
35,00
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                   9,75
Libanees brood met relish van biet, kappertjes en augurk vegan  6,75
pittige gazpacho met sprotjes, honingtomaat & knoflookcroutons vegetarisch 8,50
KLASSIEKERS
Luikse kalfsniertjes & krentenwegge gebakken sjalot – Luikse mosterd – Madeira 12,75
Flammkuchen met witlof, vegan bacon, courgette & Grimbergenkaas 9,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
24,75
gegrilde halve kreeft Hollandaise & frieten
verse kreeft – Hollandaise saus – coleslaw – citroenmayonaise
29,75
Ossobucco pannetje kalfsschenkel – couscous – venkel – wilde spinazie – groene asperge – peterselie – knoflook – citroen      22,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
 
brood & gezouten boter 3,50
 
DESSERT
rood fruitsoep & citroensorbet 
vers rood fruit
9,00
pure chocolade sorbet & Hollandse aardbeien
verse room
9,00
rabarber-ricotta taart & honing- yoghurt ijs
9,00
Sgroppino of Espresso Martini
8,50 /9,75
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25