Diner
WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU keuze uit vis, vlees of vegetarisch |
|
VOORGERECHT | |
Sockeye zalm en schelvis uit eigen rokerij & yuzu zoetzure bietjes – wortel – haricots verts – aardappel – augurk – citrusdressing of gerookte eendenborst & rabarber tarte tatin verse vijg – roomkaas – little gem – geroosterde tuinbonen – balsamicodressing of tomatentartaar & cantharellen burrata – avocado – kikkererwtenkoekje – crumble |
|
HOOFDGERECHT | |
IJsselmeer snoekbaarsfilet met grote garnalen riso venere – groentensalsa – sugarsnaps – koolrabi – venkel – saus van saffraan of hertenrugfilet, kastanjepuree & peperkoeksaus hertenbakleverworst – stoofpeer – rode kool – appel of gerookte biet Wellington & King Boleet truffel – champignons – arboriorijst – Hollandaise – gele biet – groene asperge – rode uienchutney |
|
NAGERECHT | |
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs boerenjongens – amandelcrunch – witte chocoladesaus of 3 kazen notenbrood – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams |
|
3 gangenmenu los voorgerecht los hoofdgerecht los nagerecht |
47,50 16,50 27,50 9,50 |
APPETIZERS | |
bitterballen met aardappelslaatje & truffelmayonaise vegan de beste plantbase bitterbal van Cas & Kas uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel |
8,75 |
visplank Royale voor 2 à 3 personen gerookte mosselen – makreelrillette – Noordzee viskrokantjes & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm – (conserven) sardines & citroen – crostini – Amsterdamse uitjes |
27,50 |
charcuterie wildzwijnham – dry aged beef – reebokpaté – eendenrillette – kweepeerchutney – fuet – cornichon – brood – vijgenjam |
22,75 |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks | 19,75 37,50 |
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter | 12,75 |
aardpeer-pompoensoep & cantharellen vegan | 8,75 |
krachtige wildsoep & fazant |
9,00 |
KLASSIEKERS | |
kalfsniertjes op wentelteefje met gebakken peer & Tierentyn mosterd-Walvados saus |
15,00 |
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan geroosterde Roseval – broccoli – groententaart |
27,50 |
steak tartare & gepocheerd scharreleitje klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine Klein/Groot |
13,25 19,75 |
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis |
28,50 |
wilde eend met gekonfijt eendenpootje & bramensaus Pomme Dauphine – bospeen – zuurkool & spek – kool & kokos | 29,50 |
tournedos Rossini & truffelkroketje paté van bio (niet gemeste) eendenlever – knolselderij – witlof – Madeira |
32,50 |
hele zeetong à la Meunière getourneerde aardappel – bospeen – peulen – koolrabi – amandel – peterselie – citroen–boterjus duurzame kweek 500/600 gram |
39,75 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,75 |
salade van rucola, Romaanse sla, appel, venkel , sinaasappel, pitten, tabouleh, rode ui & honing-yoghurtdressing |
6,00 |
brood met zeewierboter |
5,00 |
DESSERT | |
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs boerenjongens – amandelcrunch – witte chocoladesaus |
9,50 |
Crêpes Suzette & Nederlandse vanille sinaasappel – Grand Marnier – vanille-ijs |
9,50 |
perentaart & karamel-zeezout ijs |
9,50 |
Sgroppino of Espresso Martini |
9,75 /11,00 |
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams | v.a 4,00 |