Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
Kingfish tataki met Sockeye zalm & komkommersorbet
Hollandse garnalenslaatje – aardappel – bleekselderij – wortel – krokante sushi- furikake-yuzudressing
of
dry aged beef & Waldorfsalade
huisgemaakte rosbief – gemarineerde watermeloen – sla – walnoot – tuinkers – sesam-sojadressing
of
gazpacho met buffelmozzarella & basilicum
Lollo Bionda – tomatensalsa – focaccia – balsamico
HOOFDGERECHT
zwaardvis van de grill & grote garnalen 
riso venere – zomergroenten – saus van vermout & saffraan
of
gelakte Vitender kalfsribeye van de BBQ
doperwt – bospeen – broccoli & bloemkool – quiche van aardappel, prei & ui – cognacsaus
of
Portobello gevuld met ricotta & daslook
verse spinazie – tagliatella – okonomiyaki – crum van wasabinoot – bosui – sauce Béarnaise
NAGERECHT
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs
Hollandse aardbeien – tartelette
of
3 kazen
roggekrenten – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 49,75
17,50
28,00
9,75
APPETIZERS
Cas & Kas bitterballen met aardappelslaatje & savoramayonaise vegan
de lekkerste plantbased bitterbal uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel
8,75
visplank royale huisgerookte Sockeye zalm – makreelrillette – gerookte mosseltjes – crunchy sushi – ansjovis in ’t zuur – crostini – Amsterdamse ui
27,50
charcuterie
Gaasterland ham – Cecina de Leon – eendenrillette – venkelworst – Spinata Romana -cornichon – mostarda
22.50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot   6 of 12 stuks 22,75 / 39,50
slakken & kruidenboter, half dozijn biologische wijngaardslakken met knoflook, bieslook & peterselieboter           13,50
sardines & Zweeds brood duurzame vangst Sardina Pilchardus  9,75
 
KLASSIEKERS
Hollandse garnalen cocktail little gem – grapefruit – bleekselderij – NL whiskeysaus 19,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
13,50
22,50
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
29,50
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan  geroosterde zomergroenten – aardappelwedges 28,50
tournedos Bordelaise
mergpijpje gevuld met draadjesvlees & mie de pain – snijbonen – kool & kokos – pastinaak-aardappelmousseline
32,50
halve kreeft van de grill & verse frieten
Caesar salad – sauce Béarnaise
    39,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 6,00
salade van rucola, Romaanse sla, appel, venkel , sinaasappel, pitten, tabouleh, rode ui & honing-yoghurtdressing
6,50
brood met zeewierboter
5,00
 
DESSERT
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs
Hollandse aardbeien – tartelette
9,75
rood fruitsoep & limoncello sorbet
crème Suisse – frambozen – Hollandse kersen (in seizoen) – framboos-macaron
9,75
pure chocolademousse & wilde perzik  brownie – vanillesaus
9,75
Sgroppino of Espresso Martini
9,75 /11,50
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams  v.a 4,00