Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
Sockeye zalm en schelvis uit eigen rokerij & yuzu
zoetzure bietjes – wortel – haricots verts – aardappel – augurk – citrusdressing
of
gerookte eendenborst & rabarber tarte tatin
verse vijg – roomkaas – little gem – geroosterde tuinbonen – balsamicodressing
of
tomatentartaar & cantharellen
burrata – avocado – kikkererwtenkoekje – crumble
HOOFDGERECHT
IJsselmeer snoekbaarsfilet met grote garnalen 
riso venere – groentensalsa – sugarsnaps – koolrabi – venkel – saus van saffraan
of
hertenrugfilet, kastanjepuree & peperkoeksaus
hertenbakleverworst – stoofpeer – rode kool – appel
of
gerookte biet Wellington & King Boleet
truffel – champignons – arboriorijst – Hollandaise – gele biet – groene asperge – rode uienchutney
NAGERECHT
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs
boerenjongens – amandelcrunch – witte chocoladesaus
of
3 kazen
notenbrood – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 47,50
16,50
27,50
9,50
APPETIZERS
bitterballen met aardappelslaatje & truffelmayonaise vegan
de beste plantbase bitterbal van Cas & Kas uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel
8,75
visplank Royale voor 2 à 3 personen
gerookte mosselen – makreelrillette – Noordzee viskrokantjes & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm – (conserven) sardines & citroen – crostini – Amsterdamse uitjes
27,50
charcuterie
wildzwijnham – dry aged beef – reebokpaté – eendenrillette – kweepeerchutney – fuet – cornichon – brood – vijgenjam
22,75
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 19,75
37,50
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                    12,75
aardpeer-pompoensoep & cantharellen  vegan 8,75
 krachtige wildsoep & fazant
9,00
KLASSIEKERS
kalfsniertjes op wentelteefje met gebakken peer & Tierentyn mosterd-Walvados saus
15,00
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan

geroosterde Roseval – broccoli – groententaart

27,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
13,25
19,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
28,50
wilde eend met gekonfijt eendenpootje & bramensaus Pomme Dauphine – bospeen – zuurkool & spek – kool & kokos 29,50
tournedos Rossini & truffelkroketje
paté van bio (niet gemeste) eendenlever – knolselderij – witlof – Madeira
32,50
hele zeetong à la Meunière

getourneerde aardappel – bospeen – peulen – koolrabi – amandel – peterselie – citroenboterjus duurzame kweek 500/600 gram

39,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,75
 salade van rucola, Romaanse sla, appel, venkel , sinaasappel, pitten, tabouleh, rode ui & honing-yoghurtdressing
6,00
brood met zeewierboter
5,00
 
DESSERT
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs
boerenjongens – amandelcrunch – witte chocoladesaus
9,50
Crêpes Suzette & Nederlandse vanille
sinaasappel – Grand Marnier – vanille-ijs
9,50
perentaart & karamel-zeezout ijs
9,50
Sgroppino of Espresso Martini
9,75 /11,00
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams  v.a 4,00