Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
Black Angus staartstuk & Brussels lof salade
little gem – walnoot in honing – kikkererwt – granaatappelstroop
of
Sockeye zalm en heilbot uit eigen rokerij
pesto en olie van zeewier – couscous – gele ui – komkommer – Indische kers – labneh
of
bietjes in zoutkorst & gegrilde Halloumi
hummus – sla – Coeur de Boeuf tomaat – gefrituurd eitje
HOOFDGERECHT
gevulde kwartel met rozeval & kriekenbiersaus
pruim – hazelnoot – Italiaans spek – groene kool & kokos – oesterzwam
of
rogvleugel & brandade dauphine
beurre noisette – kappertjes – peulen – wortel – verjus
of
pom van tajer, paddenstoel & mme Jeanette
pittige boontjes – koningszwam – gelakte aubergine – tempeh – rit pilaf – gember-ahornsaus
NAGERECHT
rijsttaart met lemon curd & limoncello sorbet
meringue – rood fruit saus
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,75
14,50
22,75
9,00
APPETIZERS
flammkuchen met artsjok, zoete ui, tomaat & mozzarella
courgette – pecannoot – pompoenpitolie – rucola
9,75
visplank royale
gemarineerde inktvis – zalmpaté – makreelrillette – kabeljauwlever op toast – corvinafilet in tijgermelk – crostini
16,75
Goesting charcuterie
dry aged beef – eendenrillette – truffelsuacijs – runderlever – pekelvlees – ingemaakte groentjes – vikingbrood
15,00
zeeuwse platte oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 19,75
37,50
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

libanees brood met pittige tapenade, Antep Ezmesi  6,75
uiensoep & brandnetelkaas-stengel 7,50
KLASSIEKERS
coquille & kalfstong
aardpeercrème – wilde spinazie – augurk – Béarnaise
14,75
Vitello Tonnato
Vitender kalfsvlees – mayonaise van tonijn en ansjovis – knolselderij – Lollo Bianco – kappertjes 
13,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,50
Utrechtse kaasfondue
Oudegracht kaas – rauwe groenten – boerenbrood
17,50
Tournedos Foyot
boksoi – quiche caprese – rode ui gevuld met aligot – sauce Foyot van kalfsfond en Béarnaise
25,00
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade met tomaat, bosui, yoghurt, munt & limoen 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
flensje met verse ananas & mango-peperijs 
kardemom – crème Anglaise
9,00
rijsttaart & limoncello sorbet
verse room – Grand Marnier
9,00
chocoladetaartje met mascarpone & pecannoten
amarenekersen – boterbabbelaarsaus – steranijs-vanilleijs
9,00
Sgroppino
citroensorbet – wodka – cava
8,25
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25