Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
bonbon van Sockeye zalm & Hollandse garnalen
venkelsalade – citroen – daslook – kruidenolie
of
flan van asperge met meiknol & radijs  
hangop van geitenyoghurt – waterkers – limoen
of
gerookte eendenborst & dry aged biet
Bull’s blood- amandel – frambozen vinaigrette
HOOFDGERECHT
zeebaarsfilet & Willem’s Wermoed 
scheermes – zeekraal – look – riso venere – doperwt – boksoi
of
okonomiyaki met shiitake & spitskool rendang
63 graden eitje – ingelegde ui – edamame – zeewiersla – furikake – sesam – soja
of
Vitender kalfsentrecôte & morieljesaus
tuinbonen – sugarsnaps – champignons – Pomme Dauphine
NAGERECHT
sinaasappeltaartje & chocolademousse 
sabayon met Grand Marnier – amandelcrunch
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 42,50
14,75
23,75
9,25
APPETIZERS
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise all vegan
Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – (vegan) mayonaise – savora
8,00
visplank Royale
licht gegaarde rode poon – rillette van makreel – huisgerookte wilde Sockeye zalm  – Hollandse garnalenkroket – viskoekje – citroenmayonaise – gele uienmarmelade crostini
19,75
charcuterie lokaal
Dry Aged beef (vlees van Clara) – venkelworst – Gaasterland hoeveham  – eendenrillette – huisgemaakte kalfspaté met abrikoos – rode uienchutney – cornichons – crostini
17,75
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 18,75
36,00
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                   9,75
pastinaak-preisoep met amandel, lente-ui & daslookolie vegetarisch 8,50
KLASSIEKERS
zacht gegaarde kalfstong & Soumaintrain  krentenwegge – gegrilde peer – balsamicostroop  14,50
coquille & asperge lamsoor – Béarnaise 15,00
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
11,75
19,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
25,00
lamsfilet & stoof van de bout
asperges – zeeaster – rosevalkriel – lams-tijmjus
26,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,00
 
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 4,00
 
DESSERT
Luikse wafel & aardbeien Romanoff 
hangop met lemoncurd – vanille ijs
9,25
bloedsinaasappel-taartje & chocolademousse
sabayon met Grand Marnier – amandel
9,25
rood fruitsoep & limoncello sorbet 9,25
Sgroppino of Espresso Martini
8,75 /9,75
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25