Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
Oeuf Bénédicte & Hollandse asperges
jonge spinazie – gebakken Dulse zeewier – brioche broodje – gepocheerd ei – sauce Hollandaise
of
bonbon van Sockeye zalm & grijze garnaaltjes salade 
salade van garnalen, kriel, selderij & appel – zoet zuur van komkommer – radijs – cress – Bergamot dressing
of
salade huisgerookte eendenborst & sinaasappel
suikersla – knolselderij – nectarine – amandel frambozendressing
HOOFDGERECHT
roodbaarsfilet met pétoncles & saffraanrijst
mini coquilles – bimi – prei – doperwt – inktvis – vermouthsaus
of
gegrilde tournedos met rode uienchutney & bordelaisesaus
meiknol – bospeen – snijboon – Pommes Anna
of
Portobello met spicy pom & sticky tempeh
tayer – koolblad – artsjokhart – haricots verts – curry
NAGERECHT
brownie met pecan & steranijs ijs 
ananas – framboos – gezouten karamel
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,75
14,50
22,75
9,00
APPETIZERS
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise
Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – bieslook
7,50
visplank 
makreelrillette – huisgerookte wilde Sockeye zalm – Yellowfin tonijn met wasabicrum & sojasaus  – garnalenkroket – citroenmayonaise – crostini
18,50
charcuterie lokaal
Dry Aged beef – venkelworst – gerookte hertenham  – eendenrillette – huisgerookte eendenborst – frambozenchutney – cornichons – crostini
18,50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 18,50
35,00
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                   9,75
Libanees brood met paprika-tomatencrème, kappertjes, geraspte Halloumi & pompoenpitolie  6,75
aspergesoep met jonge spinazie & zeewiercroutons 7,50
KLASSIEKERS
coquille & draadjesvlees rillette van kalfswang – kwarteleitje – zeste van citroen – kalfsjus 14,75
Flammkuchen met witlof, vegan bacon, courgette & Grimbergenkaas 9,75
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
27,50
Hollandse Zeetong met witte druifjes & beurre blanc
krieltjes – oerwortels – peterselie
34,50
Ceasar Salad & Yellowfin tonijn
Romaanse sla – croutons – knoflook – Parmezaan – ei – haricots vert – ansjovis mayonaise
16,50
lamsfilet en -ragout van de bout & zeeaster koolrabi – sojaboontjes – Rosevalaardappel met knoflook & tijm 22,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade van rucola, veldsla, tomaat, bosui walnoot & Hollandse buffelkaas & honing-mosterddressing  4,25
brood & gezouten boter 3,50
Hollandse asperges met gekookt ei, boterjus & peterselie  7,50
DESSERT
aardbeien trifle
Hollandse aardbeien – koek – custard – Romanoff saus
9,00
perentaart met chocolade sorbet & walnotensabayon
gepocheerde peer – amandel – vanille – pistache crum
9,00
brownie met pecan & steranijs-ijs
ananas – framboos – gezouten karamel
9,00
Sgroppino of Espresso Martini
8,50 /9,75
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25