Diner

 

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
gerookte rode poon & salade van selderij, appel en grijze garnaaltjes
krulsla – grapefruit – radijs – citroendressing
of
dry aged beef met watermeloen & Tomasu
Romaanse sla – freekeh – tomatensalsa – koningszwam – gefermenteerde soja van BoerBakkerbert
of
quinoa salade met falafel, bietjes, courgette & Oudwijker Stella
Stella roodflora kaas van Nederlandse waterbuffel- dressing van rozenbottel uit Wijk bij Duurstede
HOOFDGERECHT
Noorzee pieterman (filet) met scheermes & krab
zilte groentjes – doperwtenrisotto – peulen – bloemkool – pastis saus
of
tournedos met kastanjechampignons & truffeljus
gekarameliseerde witlof – snijbiet-quiche
of
gelakte aubergine met rettich, shiso & saus van gember en karnemelk
Alkmaarse gort – miso – langzaam gegaard (65 graden) eitje
NAGERECHT
brownie met hemelse modder & pistache ijs
frambozenmarmelade – verveine anglaise
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,50
14,00
22,50
9,00
 

 

APPETIZERS
flammkuchen met pompoen, zoete ui, tomaat & Parmezaan
groene asperge – olijfolie – basilicum
9,75
visplankje met Sockeye zalm, forel rillette, gerookte mosseltjes & Hollandse garnalen kroketje
toast – citroenmayonaise
15,00
Utrechtse charcuterie & savora mayonaise
Gaastlander ham – runderlever – pekelvlees – Van Beek paardenrookworst – Vocking worst – cornichon – toast
15,00
zeeuwse oesters & frambrozenazijn met sjalot
Creuses 6 of 12 stuks
19,50
36,00
biologische Segrijn slakken van Slow Escargots
knoflook – bieslook – peterselie – boter – brood

9,75

libanees brood met bietenhumus, pompoenpitolie & Vintage Cheddar  6,75
pompoensoep met gierst, kokosmelk & shiitake  7,50
KLASSIEKERS
kalfsniertjes op Luikse wijze
briochebrood – Luikse stroop – peer
14,50
zeeduivelwangetjes & buikspek
waldorf & aardappel – venkel – Iberico – witte wijn
22,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,00
hele zeetong (Noordzee) & boterjus
Roseval – bospeen – Romanesco – citroen – peterselie
dagprijs
Confit de Canard & gevogelte-sinaasappeljus

pastinaak – shiitake – parelgort & dadel – savooiekool & Raz el Hanout

19,75
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,25
salade met tomaat, lente-ui, yoghurt, munt & limoen 4,25
brood & gezouten boter 3,50
DESSERT
Canelé de Bordeaux & karamel ijs 
gepocheerd peertje – espresso mousse – vanillesaus
9,00
citroen – gin & tonic taartje
tutti frutti – steranijs – yoghurt ijs
9,00
brownie met hemelse modder & pistache ijs
frambozenmarmelade – verveine anglaise
9,00
Sgroppino
citroensorbet – wodka – cava
8,25
Kaas! Kies van onze uitgebreide en wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25