Diner
WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU keuze uit vis, vlees of vegetarisch |
|
VOORGERECHT | |
bonbon van Sockeye zalm & Hollandse garnalen venkelsalade – citroen – daslook – kruidenolie of flan van asperge met meiknol & radijs hangop van geitenyoghurt – waterkers – limoen of gerookte eendenborst & dry aged biet Bull’s blood- amandel – frambozen vinaigrette |
|
HOOFDGERECHT | |
zeebaarsfilet & Willem’s Wermoed scheermes – zeekraal – look – riso venere – doperwt – boksoi of okonomiyaki met shiitake & spitskool rendang 63 graden eitje – ingelegde ui – edamame – zeewiersla – furikake – sesam – soja of Vitender kalfsentrecôte & morieljesaus tuinbonen – sugarsnaps – champignons – Pomme Dauphine |
|
NAGERECHT | |
sinaasappeltaartje & chocolademousse sabayon met Grand Marnier – amandelcrunch of 3 kazen toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams |
|
3 gangenmenu los voorgerecht los hoofdgerecht los nagerecht |
42,50 14,75 23,75 9,25 |
APPETIZERS | |
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise all vegan Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – (vegan) mayonaise – savora |
8,00 |
visplank Royale licht gegaarde rode poon – rillette van makreel – huisgerookte wilde Sockeye zalm – Hollandse garnalenkroket – viskoekje – citroenmayonaise – gele uienmarmelade crostini |
19,75 |
charcuterie lokaal Dry Aged beef (vlees van Clara) – venkelworst – Gaasterland hoeveham – eendenrillette – huisgemaakte kalfspaté met abrikoos – rode uienchutney – cornichons – crostini |
17,75 |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks | 18,75 36,00 |
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter | 9,75 |
pastinaak-preisoep met amandel, lente-ui & daslookolie vegetarisch | 8,50 |
KLASSIEKERS | |
zacht gegaarde kalfstong & Soumaintrain krentenwegge – gegrilde peer – balsamicostroop | 14,50 |
coquille & asperge lamsoor – Béarnaise | 15,00 |
steak tartare & gepocheerd scharreleitje klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine Klein/Groot |
11,75 19,75 |
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis |
25,00 |
lamsfilet & stoof van de bout asperges – zeeaster – rosevalkriel – lams-tijmjus |
26,50 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,00 |
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel | 4,00 |
DESSERT | |
Luikse wafel & aardbeien Romanoff hangop met lemoncurd – vanille ijs |
9,25 |
bloedsinaasappel-taartje & chocolademousse sabayon met Grand Marnier – amandel |
9,25 |
rood fruitsoep & limoncello sorbet | 9,25 |
Sgroppino of Espresso Martini |
8,75 /9,75 |
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams | v.a 3,25 |