Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
tartaar van Sockeye zalm & bonbon van heilbot
rivierkreeft – appel – bleekselderij – olie met citroenmelisse
of
salade met artsisjokharten in bierbeslag & burrata 
oertomaat – Goeie Goesting – minigroentjes – pestodressing
of
gerijpte Goestingham & meloen in vlierbloesem
8 weken gedroogde ham – kardemom – anijs – komijn – rode uienchutney – piccalilly-sorbet
HOOFDGERECHT
lengfilet & saffraanjus
trostomaat – sugarsnaps – doperwt – zwarte pasta
of
frittata & jackfruit rendang
hete boontjes – ingelegde ui – puntpaprika – sesam – soja
of
magret de canard & sinaasappelzeste
koolblad gevuld met gekonfijte bout & gésiers – parelgort – mais – snijbonen – peulen – gevogeltejus
NAGERECHT
kersencafloutis & zabaglione-ijs
vanille yoghurt – kersenstroop
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 43,50
15,75
23,75
9,25
APPETIZERS
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise all vegan
Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – (vegan) mayonaise – savora
8,50
visplank Royale
gerookte forel van ’t Smallert – rillette van makreel – huisgerookte wilde Sockeye zalm  – Hollandse garnalenkroket – viskoekje – gerookte mosseltjes – citroenmayonaise – gele uienmarmelade – crostini
20,75
charcuterie lokaal
Dry Aged beef (vlees van Clara) – venkelworst – Goestingham  – eendenrillette – huisgemaakte boerenpaté met pistache – rode uienchutney – cornichons – crostini
18,75
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 19,00
36,50
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                   10,75
waterkerssoep met radijs, foccacia, roomkaas & komkommer vegetarisch 8,75
gazpacho met basilicum -/+ Reeuwijkse paling op toast 7,75 / 14,75
KLASSIEKERS
coquilles van de gril & zilte groentjes  rode biet – Bloody Mary – Hollandaise
15,75
terrine van bio (niet gemeste) eendenlever & suikerbrood wentelteefje stroop van Utrechtse rogge jenever 16,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
11,75
19,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
26,50
tarbot uit Kamperland & langoustine Seafarm duurzame kweek – bospeen – getourneerde aardappel – peterselie-citroenboter 39,50
lamsfilet, stoof van de bout & zwezerik
zeeaster – koolrabi – kriel in de schil – lamsjus
28,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,50
frisse salade met radijs, komkommer, tomaat, bietjes & kruidenolie
4,50
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 4,50
 
DESSERT
kersenclafoutis & zabaglione-ijs
vanille yoghurt – kersenstroop
9,25
crumble van rabarber en aardbei & citroencake
kwark – munt – vanille ijs
9,25
meloensoep met basilicum, besjes & after eight-ijs
9,25
Sgroppino of Espresso Martini
8,75 /9,75
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25