Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
huisgerookte zeebaars en Sockeye zalm & gefrituurde octopus
edamame – sushirijst – zeewier – rettich – furikake – yuzu
of
gerijpte runderbavette & Belper Knolle
bulgur – zuidvruchten – amandel – truffeldressing
of
pompoenwafel & salade Caprese
buffelmozzarella – pommodori – rucola – balsamico
HOOFDGERECHT
skreifilet met gegratineerde petoncle & saffraan
gestoofde prei – boksoi – riso venere – ingelegde tomaat
of
Vitender kalfsentrecote & rendang van kalfswang
Quiche Lorraine – witlof – bimi – kalfsjus met whisky & salie
of
gecarameliseerde knolselderij met sticky tempeh & choronsaus
crème van doperwt & zeewier – parelgort – pie van oesterzwam & aardpeer
NAGERECHT
Pêche Melba & mascarponetaart
pepocheerde verse perzik – vanilleijs – frambozenchutney – amandel
of
3 kazen
notenbrood – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 45,00
16,00
27,00
9,25
APPETIZERS
Cas & Kas bitterballen met aardappelslaatje & truffelmayonaise vegan
dé plantbase bitterbal uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel
8,75
visplank Royale
terrine van vis & krab – rillette van forel – Hollandse garnalen – Noordzee viskrokantje & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm – garnalenkroket – citroenmayonaise – crostini
22,50
charcuterie
dry aged beef – ossenworst – eendenrillette – fuet – licht gerookte biefstuk – zwamcijsje- rode uienchutney – brood & boter
21,50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 19,50
36,50
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                    12,00
pastinaak-aardpeersoep met tofu & pompoenitolie  vegetarisch 8,25
krachtige ossenstaartsoep & madeira
9,50
volkoren pita & Baba Ganoush vegan 6,75
KLASSIEKERS
gebakken kalfslever met spek & ui  pommes dauphines – schorseneer – bospeen – port
22,50
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan

Utrechtse oesterzwammen – tuinbonen – chinese kool & kokos – Roseval aardappel

26,50
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
12,50
19,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
27,50
hele zeetong gebakken in roomboter 500-600 gram – duurzame kweek – witte druiven – bospeen – kriel in de schil – peterselie – citroen 42,50
Tournedos Rossini & sauce Bordelaise
truffel – paddenstoel – haricots verts – sugar snaps – rucolastoemp
28,00
demi-poussin gevuld met kalfsmousseline

biologische kip – pancetta – asperge – aardappel – fenegriek – gevogeltejus

         19,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,75
frisse salade met ingelegde rettich, komkommer, tomaat, bietjes & kruidenolie
4,50
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 4,50
 
DESSERT
Pêche Melba & mascarponetaart
gepocheerde verse perzik – frambozenchutney – vanilleijs
9,25
hazelnootschuimtaartje & mousse van Espresso Martini
caramel-zeezoutijs – espressostroop
9,25
tompouce met chocolademousse, custard & passievruchtensorbet
9,25
Sgroppino of Espresso Martini
8,75 /9,75
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams  v.a 4,00