Diner
WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU keuze uit vis, vlees of vegetarisch |
|
VOORGERECHT | |
Kingfish tataki met Sockeye zalm & komkommersorbet Hollandse garnalenslaatje – aardappel – bleekselderij – wortel – krokante sushi- furikake-yuzudressing of dry aged beef & Waldorfsalade huisgemaakte rosbief – gemarineerde watermeloen – sla – walnoot – tuinkers – sesam-sojadressing of gazpacho met buffelmozzarella & basilicum Lollo Bionda – tomatensalsa – focaccia – balsamico |
|
HOOFDGERECHT | |
zwaardvis van de grill & grote garnalen riso venere – zomergroenten – saus van vermout & saffraan of gelakte Vitender kalfsribeye van de BBQ doperwt – bospeen – broccoli & bloemkool – quiche van aardappel, prei & ui – cognacsaus of Portobello gevuld met ricotta & daslook verse spinazie – tagliatella – okonomiyaki – crum van wasabinoot – bosui – sauce Béarnaise |
|
NAGERECHT | |
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs Hollandse aardbeien – tartelette of 3 kazen roggekrenten – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams |
|
3 gangenmenu los voorgerecht los hoofdgerecht los nagerecht |
49,75 17,50 28,00 9,75 |
APPETIZERS | |
Cas & Kas bitterballen met aardappelslaatje & savoramayonaise vegan de lekkerste plantbased bitterbal uit Rotterdam – Zeeuwse aardappel |
8,75 |
visplank royale huisgerookte Sockeye zalm – makreelrillette – gerookte mosseltjes – crunchy sushi – ansjovis in ’t zuur – crostini – Amsterdamse ui |
27,50 |
charcuterie Gaasterland ham – Cecina de Leon – eendenrillette – venkelworst – Spinata Romana -cornichon – mostarda |
22.50 |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks | 22,75 / 39,50 |
slakken & kruidenboter, half dozijn biologische wijngaardslakken met knoflook, bieslook & peterselieboter | 13,50 |
sardines & Zweeds brood duurzame vangst Sardina Pilchardus | 9,75 |
KLASSIEKERS | |
Hollandse garnalen cocktail little gem – grapefruit – bleekselderij – NL whiskeysaus | 19,75 |
steak tartare & gepocheerd scharreleitje klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine Klein/Groot |
13,50 22,50 |
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis |
29,50 |
plantaardige biefstuk & jus de vegetable vegan geroosterde zomergroenten – aardappelwedges | 28,50 |
tournedos Bordelaise mergpijpje gevuld met draadjesvlees & mie de pain – snijbonen – kool & kokos – pastinaak-aardappelmousseline |
32,50 |
halve kreeft van de grill & verse frieten Caesar salad – sauce Béarnaise |
39,50 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 6,00 |
salade van rucola, Romaanse sla, appel, venkel , sinaasappel, pitten, tabouleh, rode ui & honing-yoghurtdressing |
6,50 |
brood met zeewierboter |
5,00 |
DESSERT | |
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs Hollandse aardbeien – tartelette |
9,75 |
rood fruitsoep & limoncello sorbet crème Suisse – frambozen – Hollandse kersen (in seizoen) – framboos-macaron |
9,75 |
pure chocolademousse & wilde perzik brownie – vanillesaus |
9,75 |
Sgroppino of Espresso Martini |
9,75 /11,50 |
Kaas! Keuze uit selectie bijzondere kazen, per stuk of compleet. Met notenbrood & Twisted jams | v.a 4,00 |