Diner

WITTEVROUWEN (KEUZE) MENU
keuze uit vis, vlees of vegetarisch
VOORGERECHT
gerookte schelvis en Sockeye zalm & oesterblad
tabouleh – ingelegde ui  – mierikswortel – yoghurtdressing
of
gemarineerd wildzwijn & witlof-dadelsalade  
ingelegde biet – schorseneren chips – mosterd-honingdressing
of
Kumato tomaat met burrata & kimchi
rucola – walnoot – olijfolie – Pedro Ximenez stroop
HOOFDGERECHT
rogvleugel met amandel, beurre noisette & verjus
witte druifjes – oerwortel – riso venere – doperwt
of
tournedos van de grill & truffeljus
gegratineerd mergpijpje – broodkruim – peterselie – peultjes – bospeen – champignon – roseval aardappel
of
Bloemendaalse Gele met ricotta, pitten & zaden
romige arboriorijst & paddestoelen – tempeh – groene asperge – sauce Dyonaise
NAGERECHT
Kaffir lime cheesecake & bramencompôte 
frambozengelei – sorbet van Bessie van het Messie
of
3 kazen
toast – Utrechtse ‘no waste’ chutney van Twisted Jams
3 gangenmenu
los voorgerecht
los hoofdgerecht
los nagerecht
 39,75
14,50
22,75
9,00
APPETIZERS
zeewierbitterballen met aardappelslaatje & zeewiermosterd-mayonaise vegan
Zeeuwse zeesla – shii take – oesterzwam – (vegan) mayonaise – savora
7,50
visplank 
licht gerookte beekridder van Streekvis – rilette van schelvis – huisgerookte wilde Sockeye zalm  – Hollandse garnalenkroket – Noordzee viskoekje – zeevenkel – citroenmayonaise – crostini
18,75
charcuterie lokaal
Dry Aged beef (vlees van Clara) – venkelworst – gerookte hertenham  – eendenrillette – huisgerookte eendenborst – frambozenchutney – cornichons – crostini
18,50
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 6 of 12 stuks 18,50
35,00
Slow Escargots, half dozijn segrijnslakken uit de Bommelerwaard met knoflook, bieslook & peterselieboter                   9,75
dashi met shiitake & groenten- of krab wontons optioneel vegetarisch  8,25/9,75
wildsoep met parelgort, duif & oesterzwam 8,75
KLASSIEKERS
cocktail van Noordzee garnalen & beekridder (NL) suikersla – suikersla – grapefruit – komkommer – radijs – whiskey saus 14,50
coquilles & draadjesvlees aardpeercrèmee – kwarteleitje – truffeljus 14,00
steak tartare & gepocheerd scharreleitje
klassiek (rauw) geserveerd rundvlees van de Belgische Blonde d’Aquitaine
Klein/Groot
9,75
18,75
bouillabaisse & toast, rouille en Gruyère
schelpdieren – verse vis van wisselende bijvangst – tomaat – saffraan – Pastis
24,75
zeeduivelwangetjes & buikspek
gegrilde suikersla – groenten pickles – puree van aardappel en pompoen – sesam-sojasaus
24,50
wilde eend & bramengranité eendenborstfilet & gekonfijt eendenpootje – King Boleet – kastanjestoemp – zuurkool – vossebessensaus      26,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
 
brood & gezouten boter 3,50
 
DESSERT
espresso bavarois & speculaasjes 
nougatine crunch – huisgemaakte Utrechtse sprits – walnotensabayon (Zes Vaatjes)
9,00
Kaffir lime cheesecake & bramencompote
frambozengelei – sorbet van Bessie van het Messie
9,00
perentaartje met chocolademousse, pistache & perensorbet
9,00
Sgroppino of Espresso Martini
8,75 /9,75
Kaas! wisselende kaart met bijzondere kazen, geserveerd met toast & Twisted jams  v.a 3,25