Lunch

BOTERHAMMEN
boterham met warme Brie de Meaux & gegrilde peer
boerenbrood – uienchutney – pompoenpitolie
8,00
boterham met Hollandse runderbavette & sojadressing 9,25
Oeuf Benedicte & Dulse met/zonder wilde Sockeye zalm
zeewier – brioche brood
12,75/9,75
broodje bal (Vlees van Clara) & Tierenteyn mosterd 6,50
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten + 2,75
12,50
burger van Hollands rund van Clara & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
14,50
SOEPEN
aardappel-truffelsoep & eekhoorntjesbrood 7,50
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
linzensoep met kokosmelk & bladselderij 6,50
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
18,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
flammkuchen met witlof, bladspinazie & Oud Brugge 
Italiaanse uitjes in balsamico – pompoenpitolie                                      
9,75
salade van suikersla, verse vijg, gegrilde peer, hazelnoot, roodlof, knolselderij & sesamdressing 12,75
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 11,00
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade van rucola, veldsla, honingtomaat & walnoot 4,25
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU
kreeftenbisque & Hollandse garnaaltjes  
Vitender kalfsentrecote & zwezerik
Charlotte aardappel – tijm – prei & schorsenerenquiche – morille jus
arretjescake & honing-yoghurt ijs
vanille hangop – no waste aardbeienmousse
2 gangen
3 gangen
28,50
35,00