Lunch

 

BOTERHAMMEN
boterham met esfenai & hazelnoot
boerenbrood – spinazie – amandel – sla – chili olie
6,50
boterham & huisgerookte hertenham
boerenbrood – rozenbottelmarmelade
8,75
roerei met spinazie, koolrabi & kappertjes
met gerookte wilde zalm + 3,75
9,75
kinderboterham met (bio) hagelslag 3,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten + 2,75
11,50
boterham & dry aged beef
boerenbrood – sla – tomatensalsa – soja
9,75
burger van Hollands rund van Clara & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
14,50
macadamia-bloemkoolburger uit eigen keuken
koriander – chilipeper – knoflook – karwij – munt – yoghurt – komkommer             met frieten + 2,75
11,00
bananenbrood met geslagen room & esdoornsiroop 4,50
SOEPEN
aardappel-truffelsoep & gepofte kastanjes 7,50
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
EN MEER
half dozijn Zeeuwse platte oesters & frambozenazijn met sjalot
19,75
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
Champignons Dordogne
knolselderij – bierbeslag – warme knoflooksaus                                     
9,75
visplankje met Sockeye zalm & rillette van forel
gerookte mosseltjes – citroenmayonaise – toast
12,75
kalfsniertjes op Luikse wijze
briochebrood – Luikse stroop – peer
14,50
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 11,00
BIJGERECHTEN
‘luie wijven’ frieten & mayonaise 4,50
salade met tomaat, bosui, kikkererwt, pijnboompit, yoghurt & munt 4,25
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU
wildsoep van hert, haas & wild zwijn  
heilbotfilet & doperwtenrisotto
zilte groentjes – koolrabi – tomaat – pastissaus
brownie & pistache ijs
hemelse modder – frambozenmarmelade – munt anglaise
2 gangen
3 gangen
27,50
35,00