Lunch
BROOD EN MEER | |
boterham met boerenbrie & gegrilde abrikoos boerenbrood – tomatenchutney – walnoot – balsamicostroop |
8,75 |
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood met citroenmayonaise | 11,75 |
salade met oertomaat, artisjok in bierbeslag & burrata bierbeslag van Goeie Goesting – gefrituurde minigroentjes – pestodressing |
15,75 |
Club Sandwich bacon – gerookte kip – ei – tomaat – piccalilly – augurk zonder/met frieten |
11,50/14,75 |
Noordzee burger & frieten brioche broodje – kabeljauw MSC & zeesla – remouladesaus | 13,75 |
eitje Florentine zonder/met Sockeye zalm croissant – spinazie – asperge – sauce Béarnaise |
11,50 / 14,75 |
prime beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – briochebroodje – augurk | 15,50 |
SOEPEN | |
waterkerssoep met radijs, foccacia, roomkaas & komkommer |
8,75 |
gazpacho met tomaat, basilicum & pijnboompit zonder/met Reeuwijkse paling op toast |
7,75 / 14,75 |
KLASSIEKERS | |
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot | 19,00/36,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
11,25 / 19,50 |
visplank Royale gerookte forel van ’t Smallert – rillette van makreel – wilde Sockeye zalm – viskoekje – kroket van Hollandse garnalen – gerookte mosseltjes – crostini – citroenmayonaise – gele uienmarmelade |
20,75 |
Galette Breton – no bacon – ei – spinazie – kaas – champignons | 12,00 |
bouillabaisse Noordzee vis (wisselende bijvangst) – schelpdieren (NL) – tomaat – saffraan – pastis – toast – rouille – Gruyère | 26,50 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,50 |
frisse salade met radijs, komkommer, bietjes, tomaat & kruidenolie | |
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel | 4,50 |
LUNCHMENU | |
kreeften bisque & Hollandse garnalen |
|
Vitender kalfsentrecôte krieltjes in de schil – snijboontjes – mais |
|
kersenclafoutis & zabaglione-ijs vanille yoghurt – kersenstroop |
|
3 gangenmenu | 29,75 37,50 |