Lunch

BOTERHAMMEN
boterham met warme Brie de Meaux & gegrilde peer
boerenbrood – uienchutney – pompoenpitolie
8,00
boterham met Hollandse runderbavette & sojadressing 9,25
Oeuf Benedicte & Hollandse asperges
Dulse zeewier – brioche brood – sauce Hollandaise 
12,75
broodje bal (Vlees van Clara) & Tierenteyn mosterd 6,50
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten + 2,75
12,50
burger van Hollands rund van Clara & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
14,50
SOEPEN
aspergesoep met jonge spinazie & zeewiercroutons 7,50
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
EN MEER
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot
18,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
flammkuchen met witlof, vegan bacon & Grimbergen kaas 
courgette – olijfolie                                     
9,75
Ceasar’s Salad & Yellowfin tonijn Romaanse sla – croutons – knoflook – Parmezaan – ei – haricots verts- ansjovismayonaise 16,50
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 11,00
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade van rucola, veldsla, Hollandse buffelkaas, honing, tomaat & walnoot 4,25
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU
aspergesoep & jonge spinazie  
lamsfilet en -ragout van de bout & zeeaster
koolrabi – sojaboontjes – geroosterde Rosevalaardappel met knoflook & tijm
aardbeien trifle 
Hollandse aardbeien – koek – custard – Romanoff saus
2 gangen
3 gangen
28,50
35,00