Lunch

BROOD EN MEER 
boterham met warme camembert & verse vijg
boerenbrood – sla – portstroop
8,50
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  11,25
Galette Breton
flensje van boekweitmeel – ei – spinazie – kaas – champignons – no bacon 
9,75
boterham met wildpaté & bramen chutney
huisgemaakte wildpaté – cornichon
8,00
Noordzee burger & frieten brioche broodje – kabeljauw MSC – sla – remouladesaus 12,50
truffelomelet & paddenstoelen
 brood & boter
12,00
prime beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – briochebroodje – augurk  14,50
SOEPEN
dashi met shiitake & groenten- of krab wontons  8,25/9,75
wildsoep met parelgort, duif & oesterzwam 8,75
KLASSIEKERS
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 18,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
Kumato tomaat salade & burrata
rucola – kimchi – walnoot – olijfolie – Pedro Ximenez stroop – brood                                  
14,50
bouillabaisse Noordzee vis (wisselende bijvangst) – schelpdieren (NL)  – tomaat – saffraan – pastis – toast – rouille – Gruyère 24,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU momenteel serveren wij een ander (keuze-)menu dan hieronder wordt vermeld
coquille & draadjesvlees aardpeercrème – kwarteleitje – truffeljus
hertenrugfilet & cantharellen 
hete bliksem – stoofpeer – spruitjes & spek – peperkoeksaus
Kaffir lime cheesecake & bramencompôte
frambozengelei – sorbet van Bessie van het Messie
3 gangenmenu 29,50
36,50