Lunch

BROOD EN MEER
boterham met warme Brie de Meaux & gegrilde peer
boerenbrood – uienchutney – pompoenpitolie vegetarisch
8,00
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  11,25
Galette Breton
flensje van boekweitmeel – ei – spinazie – kaas – champignons – no bacon vegetarisch
9,75
boterham & Dry Aged beef
gerijpt vlees van Clara –  frambozenchutney
8,50
Noordzee burger & frieten brioche broodje – kabeljauw MSC – sla – remouladesaus 12,50
Ceasar salad & Yellowfin tonijn
Romaanse sla – knoflookcroutons – Parmezaan – ei – haricots verts – ansjovismayonaise – brood & boter
14,50
prime beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – briochebroodje – augurk  14,50
SOEPEN
pittige gazpacho met knoflookcroutons & sprotjes vegetarisch 8,25
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
KLASSIEKERS
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 18,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
Flammkuchen met witlof & Brugge Rodenbach vegetarisch
courgette – fenegriek – duldde – bierkaas gerijpt in Rodenbach                                  
9,75
halve kreeft Hollandaise & frieten colesaw – citroenmayonaise 29,75
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU 
bonbon van Sockeye zalm & Hollandse garnaaltjes appel – bleekselderij – zeesla – bergamot
tournedos van de grill & rode uienchutney 
meiknol – snijboon – pommes Anna – sauce Bordelaise
rood fruitsoep & citroen sorbet
framboos – aardbei – braam – bessen
3 gangenmenu 29,50
36,00