Lunch
BROOD EN MEER | |
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood met citroenmayonaise | 13,50 |
salade Goesting suikersla – radicchio – mesclun – peer – walnoot – Oudwijker Lazuli – frambozendressing – brood & boter |
15,00 |
2 oesterzwamkroketten op brood & truffelmayonaise plantbased Utrechtse circulaire oesterzwammen van De Clique – huisgemaakte aardappelsalade |
11,75 |
eitje Florentine zonder/met Sockeye zalm croissant – spinazie – asperge – sauce Béarnaise vegetarisch mogelijk |
11,75 / 16,25 |
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – augurk | 17,50 |
Pinsa Romana plantbased
Baba Ganoush – rucola – buffelmozzarella (NL) – verse vijg – pitten & zaden – basamicostroop |
12,75 |
SOEPEN | |
krachtige kreeftenbisque & Hollandse garnalen |
9,75 |
pompoen-linzensoep met kikkererwt, harissa & gefrituurde prei plantbased |
8,50 |
KLASSIEKERS | |
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot | 19,75/37,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
12,75 / 19,75 |
visplank Royale gerookte mosseltjes – makreelrillette – Noordzee viskrokantje & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm – rolmops – citroen – crostini |
22,75 |
Tournedos Bordelaise gebakken paddenstoelen – pronkers & witte boontjes – gegrilde asperge – geroosterde Roseval & rozemarijn |
27,50 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,75 |
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing |
5,75 |
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel | 5,00 |
LUNCHMENU | |
dry aged beef met huzarenslaatje & truffeldressing |
|
roodbaarsfilet met grote garnalen & saffraan riso venere – sugarsnaps – venkel – koolrabi – saus en kroepoek van saffraan |
|
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs boerenjongens – witte chocoladesaus |
|
3 gangenmenu | 29,75 38,50 |