Lunch

BROOD EN MEER 
boterham met boerenbrie & gegrilde abrikoos
boerenbrood – tomatenchutney – walnoot – balsamicostroop
8,75
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  11,75
salade met oertomaat, artisjok in bierbeslag & burrata
bierbeslag van Goeie Goesting – gefrituurde minigroentjes – pestodressing
15,75
Club Sandwich 
bacon – gerookte kip – ei – tomaat – piccalilly – augurk    zonder/met frieten 
 11,50/14,75
Noordzee burger & frieten brioche broodje – kabeljauw MSC & zeesla – remouladesaus 13,75
eitje Florentine  zonder/met Sockeye zalm
croissant – spinazie – asperge – sauce Béarnaise 
11,50 / 14,75
prime beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – briochebroodje – augurk  15,50
SOEPEN
waterkerssoep met radijs, foccacia, roomkaas & komkommer
8,75
gazpacho met tomaat, basilicum & pijnboompit   zonder/met Reeuwijkse paling op toast
7,75 / 14,75
KLASSIEKERS
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 19,00/36,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
11,25 / 19,50
visplank Royale
gerookte forel van ’t Smallert – rillette van makreel – wilde Sockeye zalm – viskoekje – kroket van Hollandse garnalen – gerookte mosseltjes – crostini – citroenmayonaise – gele uienmarmelade                                   
20,75
Galette Breton  – no bacon – ei – spinazie – kaas – champignons 12,00
bouillabaisse Noordzee vis (wisselende bijvangst) – schelpdieren (NL)  – tomaat – saffraan – pastis – toast – rouille – Gruyère 26,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,50
frisse salade met radijs, komkommer, bietjes, tomaat & kruidenolie
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 4,50
LUNCHMENU 
kreeften bisque & Hollandse garnalen 
Vitender kalfsentrecôte
krieltjes in de schil – snijboontjes – mais
kersenclafoutis & zabaglione-ijs
vanille yoghurt – kersenstroop
3 gangenmenu 29,75
37,50