Lunch

BOTERHAMMEN
boterham met gegrilde halloumi & Antep Ezmesi
boerenbrood – pittige Turkse tapenade
7,50
boterham & Vitello Tonnato
boerenbrood – Vitender kalfsvlees – tonijn-ansjovismayonaise
8,75
roerei met spinazie, koolrabi & kappertjes
met gerookte wilde zalm + 3,75
9,75
kinderboterham met (bio) hagelslag 3,00
clubsandwich
gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly
met frieten + 2,75
11,50
boterham & dry aged beef
boerenbrood – ingemaakte groentjes – sesamdressing
9,75
burger van Hollands rund van Clara & frieten
brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup
14,50
macadamia-bloemkoolburger uit eigen keuken
koriander – chilipeper – knoflook – karwij – munt – yoghurt – komkommer             met frieten + 2,75
11,00
bananenbrood met geslagen room & esdoornsiroop 4,50
SOEPEN
uiensoep & brandnetelkaas-stengel 7,50
kreeftenbisque & Hollandse garnalen
8,50
EN MEER
half dozijn Zeeuwse platte oesters & frambozenazijn met sjalot
19,75
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
9,75 / 18,75
Empanadas & kurkuma bloemkool
bonen – seizoensgroenten – madras – coleslaw – vijgensaus                                     
11,50
visplank royale
gemarineerde inktvis – zalmpaté – makreekrillette – kabeljauwlever op toast – corvinafilet in tijgermelk – crostini
16,75
Utrechtse kaasfondue
Oudegracht kaas – rauwe groenten – boerenbrood
14,50
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise 11,00
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 4,50
salade met tomaat, bosui, kikkererwt, pijnboompit, yoghurt & munt 4,25
brood & gezouten boter 3,50
LUNCHMENU
coquille & kalfstong  
gevulde kwartel & kriekenbiersaus
pruim – hazelnoot – Italiaans spek – rozeval – groene kool & kokos – oesterzwam
rijsttaart & limoncello sorbet
lemon curd – meringue – rood fruit saus
2 gangen
3 gangen
28,50
35,00