Lunch

BROOD EN MEER 
boterham met Oudwijker Fiore & nectarine
boerenbrood – pompoenpitolie
8,75
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  11,75
voorjaarssalade met/zonder gegrilde sardines
little gem – asperges – tomaat – oude geiten brokkelkaas – crouton – kruidenvinaigrette – brood 
12,50/17,50
Club Sandwich 
bacon – gerookte kip – ei – tomaat – piccalilly – augurk    zonder/met frieten 
 11,50/14,75
Noordzee burger & frieten brioche broodje – kabeljauw MSC & zeesla – remouladesaus 13,50
eitje Florentine  zonder/met Sockeye zalm
croissant – spinazie – asperge – sauce Béarnaise 
11,50 / 14,75
prime beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – briochebroodje – augurk  15,25
SOEPEN
pastinaak-preisoep & daslookolie  8,50
kreeftenbisque & Hollandse garnalen 9,50
KLASSIEKERS
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 18,75/36,00
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
11,25 / 19,50
visplank Royale
zacht gegaarde rode poon – rillette van makreel – wilde Sockeye zalm – viskoekje – kroket van Hollandse garnalen – crostini – citroenmayonaise – gele uienmarmelade                                   
19,75
charcuterie venkelworst – dry aged beef – Gaasterland hoeveham – huisgemaakte paté – rillette van eend – rode uienchutney – cornichon – crostini 17,75
bouillabaisse Noordzee vis (wisselende bijvangst) – schelpdieren (NL)  – tomaat – saffraan – pastis – toast – rouille – Gruyère 25,00
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,00
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 4,00
LUNCHMENU 
bonbon van Sockeye zalm & Hollandse garnalen  venkelsalade – citroen – daslook
asperges à la Flamande 
krieltjes – ei – boerenham – boterjus
sinaasappeltaartje & chocolademousse
sabayon met Grand Marnier – amandel
3 gangenmenu 29,75
37,50