Lunch

BROOD EN MEER 
boterham & Jersey kaas met tomatenjam, sla, cornicho & zeewiermayonaise

boterham Vitello Tonnato Vitender kalfsrosbief – mayonaise van MSC tonijn

boterham dry aged beef & Parmezaan vlees van Clara – sesam – uienmarmelade

9,00

9,75

9,75

2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  13,50
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten
duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – brood – sla – komkommer – uienchutney
15,75
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased
Cas & Kas kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade
11,75
eggs Florentine brioche – 2 gepocheerde eieren – spinazie – Hollandaise 10,50
eggs Norwegian
brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Hollandaise
14,50
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk  17,50
SOEPEN
krachtige wildsoep & fazant
9,00
aardpeer-pompoensoep & cantharellen plantbased
8,75
KLASSIEKERS
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 19,75/37,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
13,25 / 19,75
Vol au Vent
kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje             
14,50
Salade Goesting peer – walnoot – blauwschimmelkaas – sla – frambozendressing – brood & zeewierboter
15,00
ossenhaaspuntjes met sesam & soja edamame – peultjes – pandangrijst
22,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,75
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
6,00
brood met zeewierboter
5,00
LUNCHMENU 
krachtige kreeftenbisque & Hollandse garnalen 
wildstoof & kastanjepuree
stoofpeertje – preiselberen – rode kool – appel
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs
boerenjongens  – amandel – witte chocoladesaus
3 gangenmenu 29,75
38,50