Lunch

BROOD EN MEER 
boterham & boerenbrie & peer

boterham dry aged beef & Parmezaan vlees van Clara – sesam – uienmarmelade

8,75

9,75

2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  13,50
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten
duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – pretzelbun – sla – groentjes in ’t zuur
15,75
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased
Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade
11,75
eggs Florentine brioche – 2 gepocheerde eieren – spinazie – Hollandaise 10,50
eggs Norwegian
brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Hollandaise
14,50
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk  17,50
SOEPEN
kreeftenbisque & kokkeltjes
9,75
harira met tempeh & bosui plantbased
8,75
KLASSIEKERS
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per stuk
4,00
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
13,25 / 22,00
Vol au Vent
kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje             
14,50
Salade Goesting peer – walnoot – blauwschimmelkaas – sla – frambozendressing – brood & zeewierboter
15,00
Flammkuchen met oude kaas & walnotenolie  – courgette – aubergine – rode ui – rucola
11,00
Champignons Dordogne & warme knoflooksaus  aardappelslaatje – lente ui
14,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,75
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
6,00
brood met zeewierboter
5,00
LUNCHMENU 
gerookte zwaardvis met zalmkoekje, avocadocrème & krabsalade
Veluwse eendenborst met sinaasappel & kardemom
5 spices – rode spitskool & krenten – pastinaakpuree
lemon cheesecake & karnemelk-roomijs
Italiaans schuim – frambozenchutney – chocolade
3 gangenmenu 29,75
38,50