Lunch

boterham met boerenbrie, sla, appelstroop & peer 9,25
boterham rosbief uit eigen keuken met rode uienchutney & Parmezaan  9,75
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten
duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – pretzelbun – sla – groentjes in ’t zuur
15,75
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased
Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade
11,75
twee garnalen kroketten uit eigen keuken Hollandse garnalen – wit brood – citroenmayonaise 13,50
Turkish eggs   2 gepocheerde eieren – verse spinazie – labneh met munt & knoflook – harissa – plat brood  13,50
eggs Norwegian
brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Béarnaise
14,50
Wagyu beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk  19,50
 
SOEPEN
kreeftenbisque & kokkeltjes
9,75
gazpacho met buffelmozzarella & basilicum 
8,75
KLASSIEKERS
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per 6 of 12 stuk
22,75 /39,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
13,50 / 22,50
Vol au Vent
kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje             
14,75
Caesar Salad bindsla – ei – Parmezaan – knoflookcroutons – Worcestershire sauce – citroen – ansjovismayonaise – brood & zeewierboter ook vegetarisch te bestellen  17,50
halve kreeft van de grill met verse frieten & sauce Béarnaise
39,50
BIJGERECHTEN
verse frieten & mayonaise 6,00
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
6,50
brood met zeewierboter
5,00
LUNCHMENU 
kreeftenbisque & Hollandse kokkeltjes
gelakte Vitender kalfsribeye van de BBQ 
doperwt & bospeen – broccoli & bloemkool – quiche van aardappel, prei & ui – cognacsaus
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs
Hollandse aardbeien – tartelette
3 gangenmenu 29,75
38,50