Lunch

BROOD EN MEER 
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood  met citroenmayonaise  13,50
salade Goesting 
suikersla – radicchio – mesclun – peer – walnoot – Oudwijker Lazuli – frambozendressing – brood & boter
15,00
2 oesterzwamkroketten op brood & truffelmayonaise plantbased

Utrechtse circulaire oesterzwammen van De Clique – huisgemaakte aardappelsalade

11,75
eitje Florentine  zonder/met Sockeye zalm
croissant – spinazie – asperge – sauce Béarnaise vegetarisch mogelijk
11,75 / 16,25
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – augurk  17,50
Pinsa Romana plantbased

Baba Ganoush – rucola – buffelmozzarella (NL) – verse vijg – pitten & zaden – basamicostroop

12,75
SOEPEN
krachtige kreeftenbisque & Hollandse garnalen
9,75
pompoen-linzensoep met kikkererwt, harissa & gefrituurde prei plantbased
8,50
KLASSIEKERS
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot 19,75/37,50
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei
klein of groot
12,75 / 19,75
visplank Royale
gerookte mosseltjes – makreelrillette – Noordzee viskrokantje & remoulade – huisgerookte wilde Sockeye zalm  – rolmops – citroen – crostini                 
22,75
 
Tournedos Bordelaise gebakken paddenstoelen – pronkers & witte boontjes – gegrilde asperge – geroosterde Roseval & rozemarijn
27,50
BIJGERECHTEN
luie wijven frieten & mayonaise 5,75
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing
5,75
brood met biologische olijfolie & Fleur de Sel 5,00
LUNCHMENU 
dry aged beef met huzarenslaatje & truffeldressing 
roodbaarsfilet met grote garnalen & saffraan
riso venere – sugarsnaps – venkel – koolrabi – saus en kroepoek van saffraan
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs
boerenjongens  – witte chocoladesaus
3 gangenmenu 29,75
38,50