Lunch
BOTERHAMMEN | |
boterham met warme Brie de Meaux & gegrilde peer boerenbrood – uienchutney – pompoenpitolie |
8,00 |
boterham met Hollandse runderbavette & sojadressing | 9,25 |
Oeuf Benedicte & Dulse met/zonder wilde Sockeye zalm zeewier – brioche brood |
12,75/9,75 |
broodje bal (Vlees van Clara) & Tierenteyn mosterd | 6,50 |
clubsandwich gerookte kipfilet – kaas – ei – augurk – tomaat – bacon – piccalilly met frieten + 2,75 |
12,50 |
burger van Hollands rund van Clara & frieten brood – augurk – sla – huisgemaakte ketchup |
14,50 |
SOEPEN | |
aardappel-truffelsoep & eekhoorntjesbrood | 7,50 |
kreeftenbisque & Hollandse garnalen |
8,50 |
linzensoep met kokosmelk & bladselderij | 6,50 |
EN MEER | |
half dozijn Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot |
18,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
9,75 / 18,75 |
flammkuchen met witlof, bladspinazie & Oud Brugge Italiaanse uitjes in balsamico – pompoenpitolie |
9,75 |
salade van suikersla, verse vijg, gegrilde peer, hazelnoot, roodlof, knolselderij & sesamdressing | 12,75 |
garnalenkroketten uit eigen keuken & citroenmayonaise | 11,00 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 4,50 |
salade van rucola, veldsla, honingtomaat & walnoot | 4,25 |
brood & gezouten boter | 3,50 |
LUNCHMENU | |
kreeftenbisque & Hollandse garnaaltjes | |
Vitender kalfsentrecote & zwezerik Charlotte aardappel – tijm – prei & schorsenerenquiche – morille jus |
|
arretjescake & honing-yoghurt ijs vanille hangop – no waste aardbeienmousse |
|
2 gangen 3 gangen |
28,50 35,00 |