Lunch
boterham met boerenbrie, sla, appelstroop & peer | 9,25 |
boterham rosbief uit eigen keuken met rode uienchutney & Parmezaan | 9,75 |
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – pretzelbun – sla – groentjes in ’t zuur |
15,75 |
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased Cas & Kas ‘draadjesvlees’ kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade |
11,75 |
twee garnalen kroketten uit eigen keuken Hollandse garnalen – wit brood – citroenmayonaise | 13,50 |
Turkish eggs 2 gepocheerde eieren – verse spinazie – labneh met munt & knoflook – harissa – plat brood | 13,50 |
eggs Norwegian brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Béarnaise |
14,50 |
Wagyu beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk | 19,50 |
SOEPEN | |
kreeftenbisque & kokkeltjes |
9,75 |
gazpacho met buffelmozzarella & basilicum |
8,75 |
KLASSIEKERS | |
Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot per 6 of 12 stuk |
22,75 /39,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
13,50 / 22,50 |
Vol au Vent kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje |
14,75 |
Caesar Salad bindsla – ei – Parmezaan – knoflookcroutons – Worcestershire sauce – citroen – ansjovismayonaise – brood & zeewierboter ook vegetarisch te bestellen | 17,50 |
halve kreeft van de grill met verse frieten & sauce Béarnaise |
39,50 |
BIJGERECHTEN | |
verse frieten & mayonaise | 6,00 |
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing |
6,50 |
brood met zeewierboter |
5,00 |
LUNCHMENU | |
kreeftenbisque & Hollandse kokkeltjes |
|
gelakte Vitender kalfsribeye van de BBQ doperwt & bospeen – broccoli & bloemkool – quiche van aardappel, prei & ui – cognacsaus |
|
aardbeien Romanoff & karnemelk-honing-sesamijs Hollandse aardbeien – tartelette |
|
3 gangenmenu | 29,75 38,50 |