Lunch
BROOD EN MEER | |
boterham & Jersey kaas met tomatenjam, sla, cornicho & zeewiermayonaise
boterham Vitello Tonnato Vitender kalfsrosbief – mayonaise van MSC tonijn boterham dry aged beef & Parmezaan vlees van Clara – sesam – uienmarmelade |
9,00
9,75 9,75 |
2 garnalenkroketten (uit eigen keuken) op boerenbrood met citroenmayonaise | 13,50 |
Zeeuwse mosselburger met remoulade & frieten duurzame burger van Zeeuwse mosseltjes – brood – sla – komkommer – uienchutney |
15,75 |
2 plantaardige kroketten op brood & savoramayonaise plantbased Cas & Kas kroketten uit Rotterdam – huisgemaakte aardappelsalade |
11,75 |
eggs Florentine brioche – 2 gepocheerde eieren – spinazie – Hollandaise | 10,50 |
eggs Norwegian brioche – 2 gepocheerde eieren – Sockeye zalm – Hollandaise |
14,50 |
Black Angus beef burger & frieten huisgemaakte ketchup – brood – tomaat – augurk | 17,50 |
SOEPEN | |
krachtige wildsoep & fazant |
9,00 |
aardpeer-pompoensoep & cantharellen plantbased |
8,75 |
KLASSIEKERS | |
6 of 12 Zeeuwse oesters & frambozenazijn met sjalot | 19,75/37,50 |
steak tartare van Belgisch rund (Blonde d’Aquitaine) & gepocheerd ei klein of groot |
13,25 / 19,75 |
Vol au Vent kippenragout uit eigen keuken – champignons – pasteitje |
14,50 |
Salade Goesting peer – walnoot – blauwschimmelkaas – sla – frambozendressing – brood & zeewierboter |
15,00 |
ossenhaaspuntjes met sesam & soja edamame – peultjes – pandangrijst |
22,50 |
BIJGERECHTEN | |
luie wijven frieten & mayonaise | 5,75 |
salade met rucola, Romaanse sla, appel, venkel, sinaasappel, tabouleh, pitten & honing-yoghurtdressing |
6,00 |
brood met zeewierboter |
5,00 |
LUNCHMENU | |
krachtige kreeftenbisque & Hollandse garnalen |
|
wildstoof & kastanjepuree stoofpeertje – preiselberen – rode kool – appel |
|
eclair met cappuccinomousse & malaga-ijs boerenjongens – amandel – witte chocoladesaus |
|
3 gangenmenu | 29,75 38,50 |