Nieuws

HAAL GOESTING IN HUIS 3.0

Vanaf heden kun je ook thuis weer dagelijks van een stukje Goesting genieten; zie de uitgebreide Take Away kaart.

Nieuwe sluitingstijd*

Wij zijn geopend van 12 uur tot 17 uur. Kort of lekker lang en uitgebreid lunchen/brunchen/vroeg dineren; het kan natuurlijk weer allemaal!

Heb je een reservering staan voor diner in de komende 3 weken, dan kunnen we waarschijnlijk jouw reservering verplaatsten naar eerder. Verzet deze zelf in het systeem of mail ons: reserveringen@restaurantgoesting.nl

Reserveren voor december. Gezien de onzekerheid wat betreft de maatregelen en tot wanneer, is het nu ook mogelijk om voor een vroeger tijdstip te reserveren in de periode na 18 december.

Hele haas voor 2 personen

Vanaf vrijdag 5 november kun je genieten van deze wild klassieker! Hele haas met hete bliksem, spruitjes, spekjes & jenever-wildjus 29,75 p.p. Zolang de voorraad strekt.

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd, dan bellen we je zo snel mogelijk terug

GOEIE GOESTING

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is klaar, en is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist.

Bokbier en meer..

Nieuw op de bierkaart is onder andere IJBOK van Brouwerij ’t IJ.

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!