Nieuws

VANAF DONDERDAG 22 MAART MAAR LIEFST 5 MOOIE GERECHTEN MET LIMBURGSE ASPERGES

gerechtjes met ragout van Hollandse rivierkreeft, aspergesoep, en (hoofd)gerechten met gepocheerd ei en Hollandaise; keuze uit zeeaster, Sockeye zalm of lamsham.

Zowel tijdens lunch als diner!

Sinds kort is er alweer een nieuwe diner- en lunchkaart. Volop moois uit het vroege voorjaarsseizoen!

Nieuw is dat we nog meer fijne appetizers hebben om mee te beginnen of voor bij de borrel. Ook nieuw is onze enorm uitgebreide drankkaart; nog meer keuze in bieren, wijnen (ook piccolo’s!), cocktails, limonades, klassieke apéritieven & digestieven, Nederlandse distillaten enz.

Terug van weggeweest zijn de zeewierbitterballen!

TERRAS

Ons gezellige terras is nog steeds volledig open. Met onze (duurzame) warmtedekens en kussens van Qnuss verwarmen we jou, en niet de buitenlucht. Geniet van ons bijzondere plekje; uniek in de stad!

Reserveer of kom langs voor lunch, borrel of meer ..

We zien je graag!

menukaart

Op onze huidige menukaart vind je een 3 gangenmenu met voor ieder wat wils; vis, vlees of vegetarisch. Daarnaast kun je kiezen uit een uitgebreide kaart met klassiekers als Zeeuwse oesters, hele zeetong a la Meunière (duurzame kweek) Steak Tartare, tournedos Bordelaise en een aantal fijne plantbased gerechten. Ook lunchen blijft een feestje met onze verse soepen, huisgemaakte garnalenkroketten, Flammkuchen of een (plantaardig!) broodje kroket & piccalilly mayonaise. Nieuw is de lekkere en duurzame mosselburger van Superfood Zeeland, gemaakt van de kleine (net zo lekkere!) Zeeuwse mosseltjes die anders niet of nauwelijks gebruikt worden.

Mede dankzij onze samenwerking met www.declique.nl werken we volop met circulaire en lokale topprodukten. Lekker en gewoon een goed verhaal.

Neem een kijkje op de menukaart, of nog beter; kom lekker proeven!

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje bij Goesting? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Bij mooi weer zorgen we voor een fijn plekje buiten. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd, dan bellen we je zo snel mogelijk terug

GOEIE GOESTING

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist.

Bijzondere dranken

Nieuw op de apéritiefkaart zijn o.a. een mooie Pineau, Elegast Cider, Pastis, whisky en cognac van Île de Ré.

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!