Nieuws

TERRAS

Ons heerlijke terras is weer volledig open en de climatis staat vol in bloei! Geniet van ons zonnige en beschutte plekje; uniek in de stad! Reserveer of kom langs voor lunch, borrel of meer ..

We zien je graag!

menukaart

Op onze nieuwe menukaart staat onder andere Yellowtail KIngfish en klassiekers als kreeft Thermidor & frieten, Steak Tartare en tournedos Richelieu. Ook lunchen blijft een feestje met onze huisgemaakte garnalenkroketten of een (plantaardig!) broodje kroket & truffelmayonaise.

Mede dankzij onze samenwerking met www.declique.nl werken we volop met circulaire en lokale topprodukten. Lekker en gewoon een goed verhaal.

Neem een kijkje op de menukaart, of nog beter; kom lekker proeven!

Blue Bar1

Brave Dutch Food

Sinds kort is Utrecht een toffe foodbar rijker! En wel onze Blue Bar1 op de Donkere Gaard, hartje stad dus. Powered by Goesting, uiteraard. Titelverklaring? Hier kun je terecht voor een lekker drankje én al het moois uit de lokale wateren, van Noordzeevis, Hollandse schaal- en schelpdieren (oesters, ‘onze’ bisque, garnalenkroketten en meer), van Hollandse bodem (Slow Escargots) tot verschillende (ook plantaardige) burgers, bitterballen en andere bites. Onze plantbased producten zijn voornamelijk gemaakt van zeewier uit de Oosterschelde. Relatief nieuw, verantwoord geteeld en vooral hartstikke lekker! Nagenoeg alles, ook onze dranken komen uit Nederland en de Hollandse wateren. Er is zoveel moois. Reserveren kan ook maar hoeft niet, je kunt gewoon binnen lopen. Leuk je daar te zien! Goesting kwaliteit, in een fris jasje, op een prachtige plekje in de stad met terras(je). Check onze socials of www.bluebar1.nl voor meer plaatjes en nieuws. Reserveren kan via info@bluebar1.nl of telefonisch op 0302684475

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje bij Goesting? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Bij mooi weer zorgen we voor een fijn plekje buiten. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd, dan bellen we je zo snel mogelijk terug

GOEIE GOESTING

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is klaar, en is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist.

Bijzondere dranken

Nieuw op de apéritiefkaart zijn o.a. een mooie Pineau, Elegast Cider, Pastis, whisky en cognac van Île de Ré.

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!