Nieuws

TIJDELIJK GEWIJZIGDE OPENINGSTIJDEN

Helaas hebben wij ook last van de oplopende aantallen besmettingen, waardoor een aantal medewerkers in quarantaine is. Tot onze grote spijt betekent dit dat we deze prachtige dagen ons terras overdag gesloten moeten houden. Van 17 tot en met 22 juli is Goesting vanaf 17 uur open.

Vanaf 23 juli kun je weer iedere dag vanaf 12 uur bij ons terecht; of je nou zin hebt in een goeie boterham, een uitgebreide lunch, diner of een Goeie Goesting* & bitterballen. Reserveer je plekje of kom langs om te kijken of er een plekje vrij is of komt. Wij zorgen voor de rest…en dat vinden we héérlijk om te doen!

We serveren onze nieuwe zomerse lunch- en diner kaart. We werken niet met shifts: dus neem lekker de tijd voor lunch of diner en geniet!

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het momenteel niet of nauwelijks mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd.

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is klaar, en is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist. Verkrijgbaar op het terras of voor thuis, en wellicht binnenkort ook….stay tuned.

GOEIE GOESTING

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!