Nieuws

DECEMBER MENU

De hele maand december* serveren we (naast de gehele menukaart) een extra feestelijk menu:

marbré van bressaolaham & gerookte eendenborst

witlof – roomkaas – stroop van Ratafia de Champagne

* * * * *

Noordzeekrab met grapefruit, coquille & zucchiolo van de grill

sabayon van Willem’s Wermoed zeewierkaviaar

* * * * *

hazenrugfilet & zuurkoolstoemp

gebakken spruitjes & beukenzwam – wildjus – cacao

* * * * *

chocolade-lavacake & gemarineerde mandarijn

sinaasappelpoeder – mokka-ijs

4 gangen 65,-

*Goesting blijft 7 dagen vanaf 12 uur geopend, met uitzondering van 25 ,26 en 31 december 2023 en 1 januari 2024

SEIZOEN

Sinds 2 november is er alweer een nieuwe diner- en lunchkaart met volop wild, paddenstoelen, gevulde soepen en winterse klassiekers. Op de wijnkaart staan alweer prachtige volle rode wijnen, waaronder ook exclusieve klassiekers als Château-du-Pape en een prachtige Barolo.

TERRAS

Ons gezellige terras is nog steeds volledig open. Met onze (duurzame) warmtedekens en kussens van Qnuss verwarmen we jou, en niet de buitenlucht. Geniet van ons bijzondere plekje; uniek in de stad!

Reserveer of kom langs voor lunch, borrel of meer ..

We zien je graag!

menukaart

Op onze huidige menukaart vind je een 3 gangenmenu met voor ieder wat wils; vis, vlees of vegetarisch. Daarnaast kun je kiezen uit een uitgebreide kaart met klassiekers als kalfsniertjes, hele zeetong a la Meunière (duurzame kweek) Steak Tartare, tournedos Rossini en een aantal fijne plantbased gerechten. Ook lunchen blijft een feestje met onze verse soepen, huisgemaakte garnalenkroketten, Pinsa Romana of een (plantaardig!) broodje kroket & piccalilly mayonaise. Nieuw is de lekkere en duurzame mosselburger van Superfood Zeeland, gemaakt van de kleine (net zo lekkere!) Zeeuwse mosseltjes die anders niet of nauwelijks gebruikt worden.

Mede dankzij onze samenwerking met www.declique.nl werken we volop met circulaire en lokale topprodukten. Lekker en gewoon een goed verhaal.

Neem een kijkje op de menukaart, of nog beter; kom lekker proeven!

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje bij Goesting? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Bij mooi weer zorgen we voor een fijn plekje buiten. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd, dan bellen we je zo snel mogelijk terug

GOEIE GOESTING

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist.

Bijzondere dranken

Nieuw op de apéritiefkaart zijn o.a. een mooie Pineau, Elegast Cider, Pastis, whisky en cognac van Île de Ré.

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!