Nieuws
FEESTELIJK DECEMBER MENU
Kingfish tataki met Sockeye zalm, Royal Belgium kaviaar (duurzame kweek) & kokommersorbet
coquille in de schelp gegaard met arboriorijst, spinazie & truffel
fazantenfilet gevuld met paddenstoelen en noten, met zuurkool en gésiers in korstdeeg & Bordelaise
Crêpe Suzette met sinaasappel & pure chocoladeijs
van 1 tot en met 30 december, tijdens lunch en diner
4 gangen 69,75
WINTER BIJ GOESTING
Dit seizoen biedt volop lokaal lekkers, en vraagt om andere smaken.
Dus maken we lekkere soepen, gerechtjes met verse paddenstoelen en wild!
Het terras blijft open, voor een drankje en/of een hapje kun je de hele dag terecht. We zijn niet zo van het verwarmen van de buitenlucht maar hebben wel lekker verwarmde Qnus kussens & dekens!
MENUKAART wild en nieuwe kaart!
De huidige diner- en lunchkaart biedt volop moois uit het najaarsseizoen! Dus geniet nu van uiensoep, verse paddenstoelen & truffel, hele zeetong à la Meunière, hertenfilet & hert Wellington en wilde eendenborst & bramensaus.
Op de lunchkaart vind je naast een goed gevulde boterham ook lekkere burgers, soepen, vol-au-vent en krokketten, zowel plantaardig als van Hollandse garnalen.
Nieuw is dat we nog meer fijne appetizers hebben om mee te beginnen of voor bij de borrel. Ook nieuw is onze enorm uitgebreide drankkaart; nog meer keuze in bieren, wijnen, cocktails, limonades, klassieke apéritieven & digestieven, Nederlandse distillaten enz.
Kortom, tot snel.
We zien je graag!
Sustainable enzo
We werken samen met www.declique.nl en dus scheiden we ons afval, en worden eventuele etensresten (koffiedik, sinaasappelschillen, afsnijsels etc) weer verwerkt tot nieuwe produkten. De Clique maakt daar vervolgens samen met andere startups en duurzame partners weer circulaire en lokale topprodukten van. Die wij weer afnemen! Lekker, écht circulair en gewoon een heel goed verhaal.
Proef ook eens de smaakvolle mosselburger van Superfood Zeeland; deze wordt gemaakt van Zeeuwse mosseltjes die ’te klein’ worden bevonden voor reguliere verkoop, maar wel hartstikke lekker zijn!
Een duurzaam, puur Hollands produkt en hartstikke gezond (vitaminen A, B2, B12 en E).
Neem een kijkje op de menukaart, of nog beter; kom lekker proeven!
RESERVEREN
Wil je zeker zijn van een plekje bij Goesting? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Bij mooi weer zorgen we voor een fijn plekje buiten. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.
Telefonisch is het niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd, dan bellen we je zo snel mogelijk terug
GOEIE GOESTING
De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist.
Bijzondere dranken
Nieuw op de apéritiefkaart zijn o.a. een mooie Pineau, Elegast Cider, Pastis, whisky en cognac van Île de Ré.
Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!