Nieuws

NAZOMEREN!

Geniet nog lekker van de mooie dagen in september!

Wist je dat wij wél reserveren op het terras? Bij mooi weer heb je altijd een tafel buiten, en zelfs óók een tafel binnen als dat nodig is.

Dagelijks kun je vanaf 12 uur bij ons terecht; of je nou zin hebt in een goeie boterham, een uitgebreide lunch, diner of een Goeie Goesting* & bitterballen. Reserveer je plekje of kom langs om te kijken of er een plekje vrij is of komt. Wij zorgen voor de rest…en dat vinden we héérlijk om te doen!

We serveren onze nieuwe zomerse lunch- en diner kaart. We werken niet met shifts: dus neem lekker de tijd voor lunch of diner en geniet!

MENU

We zijn volop bezig met een mooie nieuwe menukaart, deze zal 24 september in gaan, en ook online staan.

RESERVEREN

Wil je zeker zijn van een plekje? Reserveer dan via het online systeem op onze website; je ziet vanzelf wat beschikbaar is. Ben je met meer dan 12 gasten, neem dan per mail contact op over de mogelijkheden.

Telefonisch is het momenteel niet altijd mogelijk iedereen te woord te staan: onze gasten ter plaatse krijgen natuurlijk onze volledige aandacht. Dus als het systeem geen beschikbaarheid aan geeft, dan is deze er ook niet…een bericht inspreken, of een mailen kan altijd.

De nieuwe batch van onze eigen bier Goeie Goesting is klaar, en is nóg lekkerder! Nog steeds een mooie Saison, iets kruidiger dan onze vorige jaargang. Met dank aan Oproer Brouwerij. Ingrediënten: Munich Mout, Pilsmout, Haver, East Kent Goldings hop, een tikkie dragon en natuurlijk Saison gist. Verkrijgbaar op het terras of voor thuis, en wellicht binnenkort ook….stay tuned.

GOEIE GOESTING

Intussen op de hoogte blijven van alles wat we doen? Volg ons op Instagram of like onze Facebookpagina!